Perubahan Baru.

Menuju Ke Arah Perubahan Baru

Menuju Ke Arah Perubahan Baru

Bertekad untuk berubah, dari sesuatu yang lama ke satu tahap baru yang akan membawa ke satu titik perubahan berterusan menjadi yang terbaik dan tetap dalam pencapaian perubahan ke arah kebaikan itu.

Niat aku memang hendak berubah, langkah perubahan sedang giat diusahakan. Doa dan sokongan amat aku perlukan. Jika kritikan dan saranan mampu membantu perubahan aku terima dengan dada terbuka dan fikiran waras menilai setiap kata.

Doa dan usahaku terus giat dilaksanakan.

Arah Perubahan

Arah Perubahan

Untuk berubah ke arah kebaikan dan ke arah yang lebih baik pasti ada simpang-simpang yang menghalang. Perlu ada kekuatan dan ketetapan nekad dalam diri. Biar nampak degil hingga ada orang yang merasakan jemu, bosan dan menyampah akan kedegilan itu. Niatkan satu, tetapkan simpang itu walaupun adakalanya fikiran bercelaru. Fikir sana fikir situ.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

1 Response

  1. Ain says:

    datang tengok entri pertama.. wah.. tahun 2009.. lama dah tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.