Kuasa Iklan.

Kuasa Pengiklanan di Internet

Kuasa Pengiklanan di Internet

Anda kenal laman web Mudah.my? Laman web ini tidak perlu diperkenalkan lagi kerana ianya banyak digunakan oleh pengguna internet di Malaysia dalam urusan jual dan beli. Begitu kuat pengaruh laman web pengiklanan ini. Bermula dengan Mudah.com dan berubah kepada Mudah.com.my dan sekarang membawa imej Malaysia dengan menggunakan domain Mudah.my yang nampak lebih mudah dan senang diingati.

Memandangkan kuasa iklan amat kuat, pelbagai kaedah turut digunakan. Kaedah biasa yang masih digunakan seperti menampal kertas iklan tetap digunapakai sehingga ke hari ini. Lihat di bawah ini beberapa iklan yang menarik menggunakan kaedah menampal iklan. Keberkesanannya mungkin ada tapi bergantung juga kepada kumpulan sasaran.

Doktor pun suruh mak carikan jodoh?

Doktor pun suruh mak carikan jodoh?

Janda pun mendapat sambutan hangat dipasaran sekarang.

Janda pun mendapat sambutan hangat dipasaran sekarang.

Kredit Gambar: Kepada Tuan Punya Gambar.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

10 Responses

  1. mrkay says:

    tak boleh blah ah iklan cari menantu dengan janda tu.. hahaha :p
    .-= mrkay´s last blog ..Flymas.mobi – as easy as 1, 2, 3! =-.

    • ejam says:

      yg doktor tu mcm terdesak jer…hehe…
      yg nk janda tu pun menarik, siap ada pakej, nk ada anak bleh, takde anak pun bleh…hehe

  2. zool says:

    Ahak.. Adakah aku perlu buat camtu??
    Belum lagi kot.

  3. Roslan Nazri says:

    hahaha desperate sgt ke? gagagaga
    .-= Roslan Nazri´s last blog ..HSBB Kini Dalam Proses Pembikinan =-.

  4. zuwairiaiman says:

    iklan.. kuasa di tangan anda
    .-= zuwairiaiman´s last blog ..Charity Program =-.

  5. Lady Nass says:

    woho!! macam tu sekali. boleh jadi ke?? hoho. tak list downkan pulak keturunan apa ke..bangsa apake..warganegara mana ke..hoho..kang gadis melayu indon yang dok berbaris nak isi borang.

  6. Mus says:

    iklan mmg penting sekarang! siapa yang pandai beriklan.. pasti cepat dapat untung!!
    .-= Mus´s last blog ..Aku Penchenta Alam. Keperawananmu Telah Diragut Si Bangsat Durjana! =-.

  7. Eldy says:

    jahil betul org buat iklan spam ><.. haha !
    .-= Eldy´s last blog ..Cara kreatif menukar background blog =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *