Penutup 2009.

PR2 untuk blog EjamOthman.com

PR2 untuk blog EjamOthman.com

Hari ini merupakan penutup tahun 2009, selepas membaca tweet dari @amanfirdaus tentang PageRank (PR) yang telah diupdate oleh Google untuk kali terakhir bagi tahun 2009 maka aku dengan tanpa segan silu tapi penuh debaran menyemak PR blog aku, alangkah terkejutnya aku apabila angka yang keluar ialah PR2. Alhamdulillah PR blog aku naik mendadak daripada kosong kepada 2 sekarang, walaupun umurnya masih lagi muda remaja seperti tuannya juga (perah-santan).

Ini merupakan kenangan terindah bagi aku untuk tahun 2009 selain daripada terindah yang lainnya.

Selamat Datang 2010, semoga cabaran hari-hari mendatang akan mampu aku hadapi dengan lebih tenang dan kejayaan yang aku impikan akan datang. InsyaAllah…

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

12 Responses

  1. mrkay says:

    nampaknya aku terlambat utk buat sesuatu utk naikkan PR aku. masih tetap di situ. tak apa. aku akan buat sesuatu. huhu.
    .-= mrkay´s last blog ..Rangkuman 2009 =-.

  2. aman says:

    congrats bro. tahun depan kita akan sama-sama lagi cemerlang. yayy~
    .-= aman´s last blog ..Malaysia Dan Teknologi Sepanjang Tahun 2009 =-.

    • ejam says:

      InsyaAllah, semangat nak main2 blog nie terasa memuncak plak bila nmpk hasil PR jer…
      Aku akan rajin2 lagi bljr apa yg patut dan tambah info dgn lawat blog kau tu…byk info best…
      harap kau pun akan terus sukses dan sihat2 selalu, baru ler aku dpt info dr blog kau…

  3. Kujie says:

    tasuke…tasuke…tasuke….. PR Kak Jie tak pernah naik sejak setahun…

    azam thn baru kena capai PR 4 juga ni..

    kena kedekut backlink..selama ni pemurah sgt

    :p
    .-= Kujie´s last blog ..Entri mama macam kat Kosmo lah… =-.

  4. KNizam says:

    wahhhh tahniah!
    .-= KNizam´s last blog ..Maggie Malaysia Jugak La Yg Best Kan =-.

  5. sayang says:

    tahniah…moga makin bertambah suksesss!

  6. z|lh@n says:

    tahniah bro.. keep it up…
    .-= z|lh@n´s last blog ..Sifat Lelaki LAWAN Sifat Perempuan =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *