Bantuan anda diperlukan.

Salam.

Pertama sekali aku terbaca entri khas di blog AzmanIshak berkaitan perkara ini telah membuatkan aku terasa sangat sedih. Aku masih baru mengenali blogger bernama Megat ini, namun selepas membaca entri khas tersebut aku merasakan bebanan dan ujian yang ditanggungnya amatlah berat untuk dipikul. Andai dugaan dan ujian itu Allah singgahkan ke bahu aku rasanya tidak mampu untuk aku menanggungnya kerana aku tidak cukup kuat.

Adalah lebih baik teruskan bacaan entri yang berkaitan dengan perkara ini kerana ianya akan menceritakan secara jelas perkara ini. Sama-samalah kita bantu setakat yang termampu. Moga Allah kuatkan semangat dan berikan kesembuhan kepada blogger Megat dan senyuman mampu terukir semula di wajah anak-anak dan isterinya. InsyaAllah.

Entri AzmanIshak : http://azmanishak.com/2010/01/apa-lagi-yang-harus-aku-buat/

Entri Megat : http://megat.net/tangisan-aku-isteri-dan-anak-anak.html

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

3 Responses

  1. mrkay says:

    aku dah lama kenal megat. tapi aku tahu kisah yg terbaru ni pon dari entry di blog azman. rasa mcm jd kawan yg tak guna plak 🙁
    .-= mrkay´s last blog ..Bantuan Kemanusiaan Di Perlukan =-.

  2. syin says:

    prihatin kepada semua………..
    .-= syin´s last blog ..Penyertaan Contest Lekat & Menang anjuran http://www.azizwan.com =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.