Oh!Melaka.com

Oh!Melaka.com - Macam-macam Cerita.

Oh!Melaka.com

Projek terbaru yang sedang aku jalankan ini bertujuan untuk mempopularkan nama Melaka yang sememangnya semua orang tahu sedia popular. Konsep penceritaan blog ini lebih kepada “bercerita dengan gambar”. Seboleh-bolehnya setiap entri akan dipastikan mempunyai gambar yang berkaitan dan menarik.

Oh!Melaka akan memaparkan pelbagai perkara yang terdapat di sekitar Melaka, tidak kira apa bentuk akan cuba dimuatkan selagi ianya menarik dan sesuai dikongsikan. Cadangan dibuka andai ada buah fikiran yang ingin disampaikan sepanjang masa OhMelaka.com beroperasi, aku terima dengan email terbuka.

Nantikan ianya beroperasi secara sepenuhnya selepas kerja-kerja belakang tabir siap dijalankan. Operasi mengumpul bahan-bahan penulisan juga sedang giat dijalankan.

Sekian, terima kasih.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

7 Responses

  1. Rjuna says:

    satu lagi bloh OH OH telah lahir, berkonsep photoblog ya, selamat maju jaya
    .-= Rjuna´s last blog ..? Membuat Simbol ? =-.

    • ejam says:

      oh oh…yeh…yeh…oh yeh…oh yeh…lain mcm jer bunyi nyer…
      photoblog tak jugak, tapi mcm blog2 biasa cuma akan dipenuhkan gambar dlm setiap entri…tu pun kalau termampu nk amik gambar…

  2. Kreuger says:

    wah tahniah la… dah bukak cawangan baru eh. aku tak tau lagi bila nak mulakan projek aku tuh. rilek-rilek dulu ah
    .-= Kreuger´s last blog ..Mari belajar berkomen cara Azman Ishak =-.

  3. mrkay says:

    perghh.. bukak cawangan baru. nice. tapi kenapa oh? hehe. aku punya lagi satu projek dah sebulan tertangguh. ntah bila nak on. huhu.
    .-= mrkay´s last blog ..Teruja Dek Innity & DiGi =-.

    • ejam says:

      kenapa oh yer…nak amik berkat trafik oh!media nyer blog…hehe
      kat melaka nie byk benda yg bleh di oh-kan tapi samaada aku dpt sampaikan oh-factor tu atau tidak jer…

  4. Mus says:

    akan dijadikan panduan bila ke Melaka..
    .-= Mus´s last blog ..Bagaimana Nak Elak Blog Anda Daripada BANDWIDTH LIMIT EXCEED?? =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *