AIM17 kena BELAJAR Live Streaming dari AJL

AIM ke-17

Apa itu AIM17? Entah ler tak dapat nak tengok pun. Nak tengok kat tv memang tak dapat sebab rumah aku tak pakai astro. Berbekalkan antena dalaman signal NTV7 tak mampu nak dicapai. Jadi berbekalkan streamyx dengan harapan nak tengok juga ler AIM17 dengan Live Streaming, tapi cukup mengecewakan. Ayat-ayat manis terpapar indah di browser “the stream is currently unavailable, please try again later”. Sangat manis ayat itu. Later or never jeler jawabnya.

Harap-harap team Live Streaming AIM17 ambil iktibar dari permasalahan yang timbul nie semoga next time tiada lagi ayat-ayat manis dipaparkan untuk tatapan penonton.

dengan CHROME juga aku dikecewakan

dengan FIREFOX juga aku menangis

Adakah disebabkan line streamyx yang memang teruk sekarang nie menjadi punca utama? Tapi aku YAKIN memang salah streamyx kerana ada geng twitter dari RUSIA dan PAKISTAN ok jer tengok Live Streaming AIM17 nie. Jadi marilah say TAHNIAH pada streamyx.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. seman says:

    tak yah le nengok aim17 ni ejam. hampeh.
    .-= seman´s last blog ..Karangan Melampau =-.

    • ejam says:

      patut ler live streaming tak bg tgk, rupanya tak best yer…
      nasib baik, kalau tidak kompom mimpi ngeri malam tadi…dh ler tido sorg2, kalau berdua tu xper gak…hehe

  2. KNizam says:

    diarang mmg kejam la ngan rakyat msian di luar negara hehe 🙂
    .-= KNizam´s last blog ..AIM17 2010 Yang Membosankan, Hanya Lagu Balas “Kantoi Whateva” Afdlin Shauki Menyelamatkan Keadaan. Haha! =-.

    • ejam says:

      apa boleh buat, kami di Malaysia mengharapkan TM jer, tapi tak bleh harap…so harapan tinggal harapan jeler…hehe

  3. KNizam says:

    eh tetiba aku rasa mcm suka plak ngan theme baru. suka font ni. hehe 🙂
    .-= KNizam´s last blog ..AIM17 2010 Yang Membosankan, Hanya Lagu Balas “Kantoi Whateva” Afdlin Shauki Menyelamatkan Keadaan. Haha! =-.

  4. Sham Hardy says:

    ada banyak syarikat diluar negara mahupun Malaysia yg offer streaming services, aku rasa kalau dorang serious about this, dorang dah invest untuk dapat produk streaming yg bagus untuk entiti majlis mereka. *sigh
    .-= Sham Hardy´s last blog ..@shamhardy Weekly Tweets =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *