Pengiklanan PERCUMA di OhMelaka.com

Percubaan Pengiklanan PERCUMA.

Pengiklanan PERCUMA di OhMelaka.com

Saya selaku pemilik OhMelaka.com dengan ini sedang dalam proses percubaan untuk menyediakan ruangan iklan di blog tersebut, buat permulaan pemberian tapak PERCUMA dibuat. Memandangkan blog ini tidaklah sehebat mana namun ianya dapat memberi kesan positif kepada pengiklan PERCUMA kami. Terbuka kepada sesiapa sahaja, tapi pastikan iklan tersebut bersaiz banner 125×125 dan disahkan membawa kepada lokasi yang sihat. Unsur-unsur MLM dan segala bagai klik-klik dapat duit dan unsur-unsur kelucahan tidak dibenarkan.

Permohonan anda hendaklah di emailkan kepada me@ohmelaka.com dan nyatakan link banner anda serta link yang ingin dituju.

Sekian, terima kasih.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

11 Responses

  1. aizuddin says:

    ada kosong lagi tak bro?
    .-= aizuddin´s last blog ..Logo Crocs Yang Menyerupai Kalimah Allah? =-.

  2. fadzilah says:

    berminat ni 🙂 dh emel…tq
    .-= fadzilah´s last blog ..Untung : Banyak atau sedikit ? =-.

  3. ariff says:

    wah. nak gak. huhu~
    .-= ariff´s last blog ..Website Cun Giler – Labuat =-.

  4. Hafidz says:

    Salam.
    Wah~ Macam best jer ni 😉
    .-= Hafidz´s last blog ..Ini adalah entri pertama aku =-.

  5. x-po says:

    huhu aku terlewat la plak, cam dh penuh je tu
    .-= x-po´s last blog ..APA PANDANGAN TENTANG ORANG MELEPAK DI KEDAI KOPI? =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.