Rindu pada AMANI terubat

Amani, "Terima Kasih, Mama"...

METRO – Khamis 20 Mei 2010. [Edisi Melaka / Negeri Sembilan]

Bila melihat anak comel ini terus aku teringat AMANI Adamaya, rasanya inilah iklan yang dalam TV di mana AMANI berlakon dan dengan suara garaunya dan aksi ala-ala manja. Terima kasih mama.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

12 Responses

  1. shaffique says:

    ade jugak tengok iklan dia dekat tv.. comel je..huhu..
    .-= shaffique´s last blog ..Rima Fakih – Wanita Islam Pertama Menjadi Miss USA =-.

  2. eiman says:

    wahhh ini rupanya iklan yang ada amani.. ada yang lain lagi ker?
    .-= eiman´s last blog ..Menangkap Spam Dengan Mudah =-.

    • ejam says:

      dia dikenali dgn iklan nie jer kot, tp tak tau plak kalau ada iklan lain…yg pasti dia sgt kiut…semoga bila dia dewasa jd anak yg baik…

  3. eiman says:

    wahhh.. nanti besar dia ikut mami dia la, cute je.. cam maya.. keh keh keh
    .-= eiman´s last blog ..Terima Kasih Kerajaan Malaysia =-.

  4. eiman says:

    ohhh amani yang comel
    .-= eiman´s last blog ..Keyword Terhangat Masa Kini =-.

  5. aman says:

    dah jadi die-hard-fan amani yerk. hoho~

  6. MediaHehe says:

    haha.. ingatkan aku je rindu kat Amanni.. =P
    .-= MediaHehe´s last blog ..Hanya Gay Layan Bola Sepak Antarabangsa =-.

  7. ngexz says:

    cutenye amani.rasa nay cubit2 jeww
    .-= ngexz´s last blog ..Kemenangan Shahir sudah dijangka =-.

    • ejam says:

      cubit jgn tak cubit…kalau aku jumpa amani nie depan mata pun dgn kompomnya pipi dia akan merah kena cubit dgn aku…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *