GOOGLE Kini Aku Yang Punya

Cepah menguasai Google.com

Cepah menguasai Google.com

Bila Google.com telah memberikan kelebihan untuk penggunanya mengubah latar belakang ruangan search engine nyer aku telah menghantar Cepah untuk mengambil alih ruangan tersebut secara paksa. Kini aku dan Cepah akan lebih masa untuk bertentang mata.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. shaffique says:

    nice ! nak try jugak la..

  2. Azah says:

    nice… tapi aku suka yg kosong je..
    😀

  3. titan says:

    hehe..aku dah terbiasa dengan yg biasa tu..

  4. Amir says:

    aku x buat pun benda ni… sama mcm azah, ak suka lagi yg kosong. simple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *