Think of a brand, Aku tak boleh nak fikir

Think of a brand

Tadi aku jengah ke blog Oh!Tidak untuk tengok entri terbaru mereka, tetiba mata aku gatal dan terpesona nak tahu iklan apa yang dipaparkan kat tepi tu. Jari jemari ini menggerakkan mouse untuk mencubanya. Hasilnya adalah seperti berikut…

Think of a brand - semua salah, aiyak...hehe

Hasilnya semua jawapan aku salah, skor dapat 0/5 …haha…

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. khalidah says:

    hahaha…kompem2 la sengaja disalahkan tu….merendah diri yer….;)

  2. eiman says:

    patutnya yang last tu betul.. haha

  3. got 4/5…

    p/s: apsal kalo komen pendek cam kat atas tak boleh..nanti kuar ayat ni “Your comment was a bit too short. Please go back and try again.”..why?????

  4. x-po says:

    haha kalau aku tgk2, mmg sume tak tahu apa pun

  5. ishak says:

    macam cest her aku plan nak try lah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *