Terima Kasih Encik Othman.

Terima Kasih Encik Othman

Terima kasih wahai sahabat untuk kad raya ini..

Terima kasih kembali. Ucapan ditujukan bukan buat abah aku yer walaupun nama sama, tapi nie kepada teman, kawan dan sahabat ketika belajar di UTMKL dulu yang kini masih lagi berhubung. Dia masih bujang lagi tau, tapi tak tahu ler masih ada borang kosong atau tidak. Eh berbalik kepada tajuk. Encik Othman b. Mohd Joned telah mengirimkan kad raya kepada aku dan juga isteriku di Mentakab. Terima kasih banyak-banyak bro. Terasa janggal jer kerana masih ada lagi yang berkirim-kirim kad raya di zaman sms, email, facebook dan twitter nie. Apa-apa pun cara lama membuatkan memori tu lebih tahan lama.

Aku balas dengan entry nie jeler yer Encik Othman. Aku juga nak mohon ampun dan maaf andai ada tersilap dan tersalah. Semoga kau cepat-cepat dapat jodoh sampai serunya. Samalah yer, kira kosong kosong ler. Selamat menyambut Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin tak perlu kot…haha.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. syahirul says:

    mula2 aku ingat abah ko 🙂 hehehehe… kad dibalas entri wow 🙂

  2. seman says:

    sama2.. happy nyer ada entry khas nih..

    haha 🙂

  3. kad balasan bagi pihak sy dan encik suami (en. ejamothman) dalam perjalanan ke tangan en. seman…harap encik seman sukakannya…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *