Siap Juga Akhirnya, Kembali Ke Asal.

Kembali pulih

Kembali pulih katak kembung biruku ini

Syukur Alhamdulillah, akhirnya siap juga kerja-kerja baik pulih kereta aku nie, sejak 8 September lagi setelah terlibat dalam kemalangan di Genting Sempah baru kini siap diperbaiki. Ini pun buat berperingkat-peringkat mengikut kelapangan. Hari nie hantar ke bengkel untuk kerja-kerja mengecat bumper tu pula, siap sebelum jam 5 petang. Warna tidak banyak berbeza dengan kawasan lain, kira bagus juga hasil kerja bengkel nie.

Myviku Eksiden

Beginilah keadaan pada malam kemalangan

Sebelum kembali ke bentuk asal beginilah keadaannya pada malam kejadian, sempat juga aku post live blog di sini. Semoga lepas ini aku dijauhi dari kemalangan samaada terlibat mahupun penyebab.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

21 Responses

  1. yanmie says:

    wah lama jugak ye duduk bengkel..teruk ke hari tu eksidennyee??
    apa pun mesti lega keta dh siap kan, nie keta en.hubby lak duk bengkel tgk servis sbb nk blk kedah nnti…ehehe 🙂

    • ejam says:

      tak lama pun, 3 hari jer buat keter tu, cuma jarak dari lepas eksiden ke hari datangnya petunjuk utk repair adalah lama…hehe

  2. zool says:

    bengkel kat mana tu??kalau ok boleh aku buat untuk katak kembung silver aku ni.

    • ejam says:

      dekat malim, bengkel 98, aku survey punya survey ada gak bengkel yg dkt dgn opis aku yg bleh buat dgn murah dan hantar serta ambil aku di opis selepas siap keter…servis nie yg susah nk dpt…

  3. topo says:

    fuyo mmg ada sticker anzelin besar2 tu ke? senang la aku nak spot kereta ko pasni..

    • ejam says:

      kalau mat rempit tetiba hon aku tak tentu pasal aku rasa tu kau, silap2 aku kejar balik…haha

  4. eiman says:

    wahh dah kembali dengan machonya.. dapat la promote anzelin tu dengan kacaknya.. hehe

  5. alhamdulillah..dah kembali kacak semula…

  6. wah..besor sticker…heehheh….alhamdulilah..kete dah kembali ok yer….

    kim salam kat OTHMAN….

  7. Sham Hardy says:

    akhirnya ko update jugak blog ko.. 😛

  8. FaisalReza says:

    dah suratan takdir nak eksiden… nak wat camner kan… tahniah la kereta dah pulih balik

    • ejam says:

      btol tu, time eksiden tu pun cool jer, nk plak tgh hujan kan, setel kat situ jer lps dia byr…
      alhamdulillah dah pulih balik…

  9. x-po says:

    tu dia sticker..hehe satu promosi yg bagus

  10. kak ina kl says:

    memang sakit kalau keta sakit..poket pun sakit kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.