Berjumpa juga dengan blogger YanmieOnline.com

Berjumpa juga dengan blogger Yanmie

YanmieOnline.com dan Norsaritanaini.com

Hari nie berjaya juga akhirnya perancangan untuk berjumpa dengan blogger sepenuh masa YanmieOnline.com di kediaman beliau. Kali nie datang bersama dengan isteriku Norsaritanaini.com selepas menghadiri majlis pertunangan sepupu kami di Pelabuhan Klang. Perjumpaan ini terdapat niat tersembunyi yang aku sematkan iaitu nak berjumpa budak comel nama Haziq tu. Bila dah tengok depan-depan memang comel rupanya Haziq dan Aiman nie, dua beradik yang buat aku geram sangat-sangat…hehe

Aku tidak lepaskan peluang bergambar dengan blogger YanmieOnline.com yang dipotretkan oleh isteriku, siap ada statement keluar, “eh dah macam amik gambar keluarga plak”…hehe

Berjumpa juga dengan blogger Yanmie

YanmieOnline.com dan EjamOthman.com

Nasib baik ada pelakon tambahan Aiman untuk menstabilkan situasi…hehe, tengok tu Aiman leka tak bleh lepas mata dari tengok tv. Kira ada ler kenangan bergambar dengan blogger kan. Semoga lepas-lepas nie akan ada lagi peluang bergambar dengan blogger-blogger hebat yang lain.

Berjumpa juga dengan blogger Yanmie

Haziq yang comel tidur pun tetap comel...

Gambar ketenangan seorang budak comel tidur selepas kekenyangan. Sempat gak amik sebagai kenang-kenangan walaupun tak dapat nak bergambar berdua dengan Haziq. Next time yer kita bergambar, abang ejam akan tunggu…eh silap uncle ejam…hehe

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

11 Responses

  1. eyriqazz says:

    bila pula turn saya nak jumpa kak yan ye?hik3…kena buat panggilan hangit sekali lagi ni

  2. Anarm says:

    otai bertemu otai.. w0ot

    • ejam says:

      tak kan pasangan kekasih jer bleh jumpa blogger otai, pasangan suami isteri pun nak jumpa gak…hehe

  3. yanmie says:

    Salam ejam, terima kasih sudi singgah ke rumah, seronok dpt jumpa even sekejap pun.

    maaf sekiranya ada yang terkurang yea.

    tp tulah sian takdapat ambik gambar dengan haziq kan…ehehe takpe next time dtg pastikan haziq x lena 🙂

    • ejam says:

      thx gak kat kak yan coz sudi tunggu kitorg sampai, tuler terlepas peluang nk bergambar dgn haziq, next time kena pastikan amik pic dulu br bleh bg dia tido…hehe

  4. Reena says:

    Ohhh, ini orangnya yang yan katakan through Twitter haritu yek 🙂

    Salam kenal 🙂 i blogger part time je hehe~

  5. sumijelly says:

    Wah… dpt jumpa ngan kak Yan… nak kene set waktu ni ngna kak yan…
    erk..nanti kalu kita jumpa di mana2…jgn la lupa tegur menegur..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.