Rombongan ke kenduri kahwin menaiki bas

Besarkan kenderaan kami, bleh berlari-lari bapak lagi...haha

Sabtu yang lalu, bersamaan dengan 18.12.2010 aku dan isteriku @Norsaritanaini bersama-sama teman kolej di mana dia mengajar mengikuti rombongan ke majlis kenduri kahwin salah seorang tenaga pengajar kolej yang sama. Lokasi yang dituju ialah Sungkai, Perak. Seawal jam 8.30pagi lagi rombongan sudah bertolak dari Temerloh ke lokasi yang dituju. Pengalaman yang menarik buat aku dan isteri kerana buat pertama kalinya kami berdua bersama-sama dalam satu rombongan, yang mana sebelum ini sekiranya pergi rombongan hanya isteriku sahaja yang pergi. Bukan tak nak turut serta tetapi jadual yang tidak sesuai. Alhamdulillah kali ini sesuai sangat jadual aku bercuti dengan isteriku pada hari rombongan dirancang.

Tengok tu tema baju pun harus sedondon, baru ler sehati berpeluk berdansa namanya, tak gitu sayang. Memandangkan tiada banyak perkara yang mahu diceritakan aku akan tukarkan entri ini kepada mood penceritaan bergambar. Jadi layankan saja yer.

Sesi bergambar beramai-ramai untuk kenang-kenangan.

Pengantin tidak lepaskan peluang merakam kenangan bersama bas tencinta...hehe

Budak bertiga nie nak sangat bergambar, jadi wife aku suruh snapkan, layankan jer...senyum.

Posing jangan tak posing yer pengantin baru...hehe

Tuan punya blog pun nak posing dalam bas juga.

Aisyah, penyeri sepanjang perjalanan.

Budak comel nie memberikan warna untuk perjalanan ini. Memang seronok tengok telatah dia. Dengan usikan uncle2 dan juga aunty2 yang ada memang menjadikan keadaan bertambah ceria lagi.

Akhir sekali diucapkan tahniah kepada pasangan pengantin, semoga berbahagia dan kekal hingga hujung nyawa hendaknya.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. saliza says:

    cantik photograph yang di snap abg ejam. saya save ye. hihi
    Tq sbb meluangkan masa ke walimatulurus jaja.

    • ejam says:

      cantik yer…thx.
      ok jer amik ler, semoga jaja dan suami hepi dan kekal hingga hujung nyawa yer..

  2. sehari berpeluk berdansa di dalam bas…sangat seronok…hehe

    • ejam says:

      hehe…sesekali ada drive bleh ler amik kesempatan kan, asyik kita jer drive tak dapat nak ambil kesempatan kan…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *