Contest Aksi Makan yanmieonline.com

Contest Aksi Makan YanmieOnline

Contest Aksi Makan YanmieOnline.com

Akhirnya operasi selongkar koleksi gambar yang pernah aku snap berjaya jumpa aksi makan yang menarik ni. Bagi aku menarik ler tapi bagi orang lain mana ler aku tau kan…haha. Oh yer, aksi makan nie sebenarnya nak masuk Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

Semoga dapatlah mana-mana hadiah yang ditawarkan. Nak menang gak hadiah hosting dari Fivio.com tu kerana tengah ada projek nak dijalankan cuma takde hosting jer lagi.

Yanmie suruh letak gambar satu jer kalau tak silap, tapi aku tak kira nak juga letak gambar tambahan yang mana kesinambungan dari gambar di atas.

Contest Aksi Makan YanmieOnline

Contest Aksi Makan YanmieOnline.com

Lokasi gambar ini dirakamkan ialah di Deer Land, Lanchang, Pahang.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. yanmie says:

    Salam, wah cun gambar tu, lain dari yang lain..lawak pun ada…ehehhee, gud luck yea ejam, kalau nk menang adiah bonus blh like gmbr tu kt fb yanmieonline yea 🙂

  2. kak ina kl says:

    wah memang best ni..akak pun kena cari gambar kaw-kaw jugaklah..
    bercuti dengan isteri tercinta yer..

    • ejam says:

      jalan2 tgk animal time tu, lega rasanya minda lepas tu…
      cepat kak join contest tu, kita bagi meriah lagi…support yanmie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *