Cantikkan Header Blog Anda Secara Percuma, Hadiah Daripada @Yanmie Untuk Dimenangi

Giveaway daripada YanmieOnline.com

Design header PERCUMA, bukan satu, bukan dua, tapi ada TUJUH (7) peluang untuk dimenangi. Oleh itu aku terasa sangat bersemangat untuk join Giveaway dari Yanmie ni. Aku rasa mesti ramai join kerana selain daripada hadiah menarik ada yang lebih menarik lagi iaitu backlink dari blog Yanmie yang mana sangat-sangat disukai oleh Google. Rugi tidak ambil peluang ni, apa nak kata aku gila backlink? Ada aku kisah….haha

Ok aku mula mengomen pasal blog Yanmie untuk memenuhi syarat penyertaan.

  • Yanmie terkenal dengan warna putih, biru dan hijau.
  • Header blog Yanmie memang sangat comel, designer dia hebat iaitu Budak Nakal.
  • Blog Yanmie sangat kemas susun aturnya, tidak pernah serabut dengan macam-macam banner iklan, dia pandai menggunakan ruang yang benar-benar akan membawa ringgit pada iklan Innitynya. Tidak perlu tamak katanya, yang penting bijak.
  • Diharapkan blog itu tidak diletakkan shoutbox, lagu atau sebagainya yang annoying macam blog BBNU…hehe.
  • Kalau nak kenal lebih lagi dengan Yanmie yang ramah-tamah ni sila follow Twitter beliau.
Blogger bernama Yanmie ini sangat peramah, pertama kali aku dan isteri pergi ke rumahnya memang terasa macam dah kenal lama. Dia ada dua orang anak lelaki yang sangat comel, kalau nak tengok budak comel tu jengah jer blog Yanmie mesti ada cerita hero dia tu atau blog khas hero-hero Yanmie di http://aimanhaziq.com/ .
Jika anda berminat untuk sertai Giveaway ni jangan segan-segan jengah ke blog Yanmie.
“Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

10 Responses

  1. yanmie says:

    Salam Ejam,

    Thanks sudi join, ok baiklah apa yang disampaikan disini Yan amik dan simpan, kahkahkah “diharapkan” ayat atas tu buat gelak pagi nie 😀

    good luck yea 🙂

  2. KNizam says:

    seb baik header aku dah cun. hehe 🙂

    • ejam says:

      dah lama tak jengah blog bro, sejurus lps bro komen jer terus tgk…dah salin kulit nmpknya blog tu.
      mcm biasa gmbr2 yg ada dlm blog tu sgt2 cantik dan menarik.

  3. sayacomel says:

    wah..comelnya kak yanmieee… 🙂

  4. ohcikgu says:

    mesti ramai orang nak header comel nih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *