Hadiah Doodle Daripada @AffanRuslan dan @thesharkox

Ejam yang telah di-doodle-kan

Maaf terlebih dahulu dipinta kepada pemberi hadiah dan penganjur kontez.

Hari tu ada join kontez di blog @AffanRuslan dan tak sangka plak menang hadiah, yang best-nya aku tak tahu pun menang. Nasib baik tuan penganjur maklumkan melalui twitter. Hadiah doodle mesti di-claim kepada @thesharkox tapi aku melengah-lengahkan dan hampir-hampir terlupa. Sejurus balik dari bercuti Raya Haji aku tengok email ada DM daripada @thesharkox yang terkandung link doodle wajah aku.

Di atas tersebut merupakan doodle yang telah dihasilkan beliau. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan doole sendiri silalah hubungi beliau secara langsung di twitter.

Terima kasih kepada @AffanRuslan dan @thesharkox.

 

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. Affan Ruslan says:

    blh buat header la nanti hehe

  2. Izwan says:

    ini rupanya doodle.. kalau nak buat satu macam bayar mahal je.. comel ni kalau diri jadi kartun.. hehe

  3. puanbee says:

    salam cantik dah doodle tu boleh buat trademark blog ni ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *