Perlukah AriffShah Dapat MacBook Air Kalau Setakat…

Ariffshah bersama bantal busuknya...

Tajuk entri aku anda unsur-unsur dengki, mana tidaknya cuba tengok gambar dari blog Ariffshah ini..

Adakah patut...

Kan…

Gajet mahal-mahal dia boleh buat potong lobak untuk buat jus lobak susu ais, potong daging untuk masak lauk makan tengah hari, dan yang paling nampak comel dia bagi kucing dia buat alas tidur…pasti ramai awek yang menyukai kucing akan menyayangi Ariffshah ini.

Tapi kalau Ariffshah tidak dapat gajet yang diimpikan tersebut manakan mungkin untuk dia mencapai impian untuk memanjakan kucing kesayangannya itu. Apa kata anda tolong Ariffshah dalam merealisasikan impian beliau itu.

Caranya mudah, klik sahaja link ini http://bit.ly/uuBQKJ anda akan ditunjukkan cara-caranya.

*Semoga peserta-peserta pilihanku dalam usaha mendapatkan gajet impian Denaihati akan diberikan rezeki untuk milikinya, usaha tangga kejayaan. 

 

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

11 Responses

  1. ariff says:

    penuh provokasi entri ni. haha!

    thanks a lot bro!
    ariff recently posted…Kenapa Lelaki Diam?My Profile

  2. yanmie says:

    Salam,

    tang potong daging tu memang terbaik hahahaha, takyah asah pisau dah 😀
    yanmie recently posted…Gadget Impianku Dan Cabutan Bertuah Yanmieonline.comMy Profile

  3. Affan Ruslan says:

    untunglah kucing die berbantalkan mbp lol
    Affan Ruslan recently posted…Kanada dan Produk Apple – Saya Mahu Macbook Air!My Profile

  4. Lizz says:

    aku teruja giler dengan entry ariff tu sebenarnya!! creative. aku baca siap penuh penghayatan tgk gambo.wakakakaka
    Lizz recently posted…Live Streaming Malaysia vs Syria Kelayakan Olimpik London 2012My Profile

    • ejam says:

      sesambil tu mesti kau tatap wajah ariff tu juga kan…ala mcm aku tak kenal “kegatalan” kau tu…hehe

  5. hahhaha tajuk entri yang penuh drama hihik…
    ayu lilprincess recently posted…Wow Anastasyea[dot]Com buat segmen Bloglist untuk setahun, Jum join ramai-ramai!!My Profile

    • ejam says:

      biasa ler berdrama skit, lagipun ariff tu idol dlm dunia blogging tak kan nak kutuk2 dia kan…mestilah kena puji melantun2…hehe

  6. Man says:

    bukan main lena lagi kucing tu..jeles pula..hahaha
    Man recently posted…Gatah Atau GatalMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge