Selamat Datang Ms.Eee

Inilah Ms.Eee yang baru datang ke keluarga kami.

Inilah gajet terbaru di dalam keluarga kami, netbook ini dibeli untuk kegunaan isteriku @Norsaritanaini dalam memudahkan segala urusan kerjanya. Laptop yang aku pakai sekarang agak berat untuk digunakan oleh isteriku seandainya perlu dibawa ke tempat kursus, maka netbook adalah saiz yang sesuai untuknya. Pemilihan Asus adalah kerana harganya, bajet tidak berapa ramai maka pilih yang mana mampu sahaja agar tidak terbeban dengan hutang lagi. Oh ya hampir lupa nak maklumkan, netbook ini berharga RM1049.00 sahaja.

InsyaAllah jika tiada masalah dan berkelapangan masa rasanya nak update blog dengan entri review pasal netbook ini. Semoga dipermudahkan.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

18 Responses

  1. levelsatu says:

    wahh..nampa lawa betul bila ada ciri-ciri kayu tuu..

    • ejam says:

      cover luar tu rasa spt dari material getah, agak kesat2, selain dari utk cantik berfungsi sbg pelindung juga…mungkin.

  2. Steward John says:

    Wa.. skin tu sebijik macam kayu.. Function ok juga ker bro? atau ada extra special sikit?

    • ejam says:

      function biasa2 jer, xde extra sgt kot, lagipun target netbook ini utk kegunaan surf internet dan keje2 dokumentasi sahaja…

  3. puanbee says:

    cantik netbokk tu 🙂 bertuah juga dapat beli netbook kan .org lain apa pun tk leh beli 🙂

    • ejam says:

      selepas mengumpul dana dan buat pertimbangan sewajarnya baru dibeli netbook ini utk kegunaan isteri yg tersayang…hehe

  4. azura says:

    tak salah kita memiliki sesuatu yang kita mampu….

  5. klcitizen says:

    memang cantik asus ni. harga pun ok…

    • ejam says:

      tuler, harga dan fungsi jd keutamaan, beli mahal2 pun setakat fungsi utk surf internet dan taip dokumen jer suatu pembaziran kan.. 🙂

  6. paihujey says:

    saya pun pengguna asus..setakat ni alhamdulillah ok je..hehe..

  7. Mejuez says:

    Cantik warna dia… warna koko gituuu.. Lawa jugak… macam kayu, padahal notebook…! >_<

  8. wazy says:

    Design luar dia dah elegan,cantik sangat-sangat

  9. ohcikgu says:

    lawanya design dia..cantik sangat. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *