RM100 Untuk Dimenangi, Hanya Capture Counter Sahaja.

RM50 x 2 untuk dimenangi.

UPDATE 04/05/2012: Pemenang untuk nombor 0180112 telah diperolehi, Tahniah diucapkan. Dengan ini secara rasminya contest ringkas ini ditutup. Terima kasih.

Selamat datang Februari 2012. Sempena kedatangan Februari dan sempena kelahiran putera sulung kami, aku ingin buat peraduan ringkas di blog ini. Hadiah yang ditawarkan ialah RM50 untuk 2 orang pemenang bertuah.

Apa yang perlu anda lakukan amat mudah, hanya dapatkan screenshot blog ini dengan memaparkan bahagian penting seperti contoh di bawah:-

Mesti ada 3 perkara PENTING ini.

  1. Mesti ada tajuk dan entri dari blog ini, tidak kira samaada laman utama ataupun laman entri. Janji ada tajuk dan entri sebagai bukti untuk menguatkan lagi penyertaan anda.
  2. QR Code dan gambar tuan punya blog tersebut mesti ada juga, sebagai kenang-kenangan dalam penyertaan anda.
  3. Counter inilah yang memerlukan nombor bertuahnya iaitu 0110982 dan juga 0180112.

 

Anda hanya perlu dapatkan screenshot terbaik ketika counter tersebut menunjukkan angka yang diperlukan, pastikan screenshot anda tersebut mematuhi piawaian yang ditetapkan untuk pertandingan ini.

Setelah anda perolehi screenshot tersebut sila maklumkan kepada saya melalui email me@ejamothman.com dengan tajuk subjek “Screenshot Bertuah EjamOthman.com”. Pastikan anda jadi yang paling cepat menghantarkan email beserta screenshot tersebut.

Saya akan hubungi anda semula untuk mendapatkan butir-butir pembayaran sekiranya anda bertuah, sediakan nombor akaun Maybank sahaja untuk lebih cepat dapat hadiah yang dijanjikan.

Sejurus 2 pemenang diperolehi maka tamatlah pertandingan ini secara otomatik.

Sekian, terima kasih.

Tutorial ringkas bagaimana untuk membuat screenshot ada disediakan di sini. 

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

64 Responses

  1. paeh says:

    humang aihh… jauh lagi… hohoho

  2. yanmie says:

    Menarik, nanti suh aiman menapak dpn lappy hahahaha 😀

  3. zuls says:

    huhu.. senang contest ni , memang best!

  4. Rara says:

    Wah jauhnya lagi 🙁 Harap tak terlepas hihi

  5. topo says:

    skrin aku lebar.. tak dapat nak capture counter tu kalau printscreen

  6. Ahmad Hati says:

    Jauh nya nak tunggu

  7. titan says:

    bab cabutan bertuah ni, aku memang fail sikit. hehe

    • ejam says:

      siapa yg bertuah berjaya snap moment counter tersebut baru betul2 bertuah…tiada cabutan2…jadi sesiapa pun layak.

  8. asya says:

    wow kene check web awak 24 – 7 ni..ok saya akan cuba..huhu

    • ejam says:

      sekarang tak perlulah sampai 24/7, kadang2 tu boleh ler, bila angka tu dah byk dan semakin dekat perlulah keje keras sikit..selamat berjaya.

  9. syu90 says:

    bes nie..nak try laa..

  10. kartikel.com says:

    aku xde blog macam mana..

    • ejam says:

      tak perlukan blog pun, hanya dapatkan screenshot counter mengikut nombor yang diperlukan, dan pastikan mengikut syarat yang ditetapkan kemudian emailkan…mudah jer.

  11. ohcikgu says:

    kena bertapa depan blog ni la jawabnya. hehe

    • ejam says:

      tuan blog tak paksa betapa tapi digalakkan untuk elakkan dari terlepas peluang menarik ni…hehe

  12. azuan says:

    lamabt lagi ni…ada rezeki dapat le,,hehe

  13. bardboo says:

    eh senang ke contest ni…ok akan cuba tunggu nombor2 hikmat tu muncul..hehe..

    • ejam says:

      memang senang sangat, ikuti tips yg diberikan di dalam komen2 di atas pasti akan lebih cepat nombor itu bergerak, ada rezeki menang ler kan… 🙂

  14. Budak Nakal says:

    ahak nampak menarik je…^ ^

  15. Hans says:

    fuh…nak dekat dah nombor tu 🙂

  16. zie fauzi says:

    mcm jauh je lagi nak sampai no tu… 🙂

  17. zuls says:

    separuh lagi… 😀 , lepas tu boleh dapat duit dari ejam..

    • ejam says:

      tuler, xjauh sangat dah kan…cepat2, panas jer tgn aku simpan duit lama2 ni..tak sabar nak bagi kpd yg layak. 🙂

  18. nak kena selalu terjah ni.. siapa tahu rezeki, boleh buat belanja pekena roti canai tetiap pagi selama sebulan.. hehehee..

  19. azmanisma says:

    hehehe good idea..kena terjah hari2 ni…

  20. Cik Share says:

    agak2 bolh menang tak?hehehe kena slalu tgk nih 🙂

  21. sumijelly says:

    baru 0076603 ishk… lambat lagi la…hahahaha

  22. Ummi Hanie says:

    salam,

    wah menarik ni. boleh cuba nasib 😉

  23. Ummi Hanie says:

    ada buat fanpage tak? rasanya kalau buat satu, boleh tingkatkn trafik dan kasi nombor tu up cepat sket … sekadar pandangan … 😉

    • ejam says:

      takde fanpage lagi, tidak pernah terfikir utk buat kerana blog picisan jer…
      InsyaAllah akan buat dalam masa terdekat ini sekiranya itu perlu demi perubahan yang diingini pada blog ini agar terus berkembang lagi.
      terima kasih atas cadangan itu.

  24. Ummi Hanie says:

    tak ape picisan pun… blog sy pun picisan juge…

    niat utk sharing info via FB… 😉

  25. Ummi Hanie says:

    owh,dah ada pun fanpage dan sy dah Like 🙂

  26. afro says:

    huih jauh lagi, kena stalk blog ni hari2 la.. hehe

  27. Zaid says:

    nak cuba gak la.. boleh ke? 🙂

  28. nik says:

    macam menarik.nak cuba nasib boleh ke?hihi.
    dah makin dekat dah nombornyer;p

  29. Terbaik.my says:

    Contest yg menarik..
    tpi mcm mana hendak tentukan pemenangnya.
    Sbb counter masih boleh dimanipulate dgn js~

    -edit by ejam-

    • ejam says:

      kata kuncinya JUJUR.
      aku tidak kisah memberikan hadiah yg sepatutnya pada org yang email dgn screenshot yg betul pada waktunya.
      duit yg diterima buat makan tu kalau hasil dr kejujuran dia halal ler, kalau tidak jatuhlah kepada haram.. 🙂

  30. faizfakhirin says:

    waaaa…mcm menarik jer…

  31. Ummi Hanie says:

    masih menanti dan menanti… ejam kena buat entri hangat2 sikit kot… 😉

  32. shaharil says:

    Sudah terlepas. Bukan rezeki la. 🙂

  33. Jomtonton says:

    Tinggal 1 lagi peluang, tapi masih jauh.. kena menapak selalu lah ke sini 🙂

  34. mie says:

    wah!!
    jauh lagi tu..
    hehehee

  35. faizfakhirin says:

    aku masih menunggu..hahaha…bila no.tu nk muncul…hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *