Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog

Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog

Apa yang akan anda lakukan dengan hosting tersebut jika anda dipilih sebagai pemenang?

Soalan diatas perlukan jawapan untuk melayakkan aku menepati syarat memasuki peraduan ini. Setelah berhempas pulas memerah otak, aku merasakan sekiranya mendapat hosting tajaan sepenuhnya Elfbytes Web Hosting ini akan digunakan untuk tujuan:-

  1. Menguji kemampuan hosting yang diberikan samaada berupaya menampung trafik yang tinggi serta tahap support yang baik atau tidak kerana dari segi itulah penilaian dapat dibuat dan jangka hayat sesebuah jenama hosting itu untuk bertahan dan bersaing.
  2. Sekiranya kemampuan di atas berjaya mengukir senyuman maka apa yang aku usahakan pasti akan menggembirakan hati.
  3. Bila prestasi hosting tersebut telah terbukti maka secara automatiknya kepercayaan orang untuk membeli hosting akan meningkat, maka keuntungan akan terhasil di situ.
Projek yang akan aku gunakan untuk membuat ujian-ujian di atas terpaksa dirahsiakan dahulu. Bila secara rasminya ada “tapak ujian” maka bermulalah ujiannya.

Dengan entri ini juga aku mengajak pembaca-pembaca blogku untuk turut sama menyertai pertandingan Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blogyang dianjurkan oleh Pengendali Blog ini kerana hadiahnya berbaloi untuk dimenangi dan yang pasti benda PERCUMA tanpa keluarkan modal jangan dilepaskan begitu sahaja.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

19 Responses

  1. ariff says:

    all the best!

  2. puanbee says:

    Hurm rasa malas dah tukar hosting , sakit woo dalam setahun (tahun 2011) tukar 3 syarikat hosting ..yg ke – 3 ni baru okey ..

    • ejam says:

      kalau dapat hosting percuma 2 tahun ni tak payah pindah blog sedia ada sebaliknya bolehlah mulakan projek baru utk tmbhkan lagi keuntungan…kan…hehe

  3. CypherHackz says:

    Yup betul. Tak semestinya blog itu kena transfer ke hosting baru. Anda boleh gunakan hosting tersebut untuk setup blog baru atau pun forum komuniti. 😀

    • ejam says:

      benarlah kata tuan tanah contest itu.
      bila dah dapat pandai2 ler nak kerjakan hosting tu nnt..hehe

  4. Cikgu Hairul says:

    Memang seronok kalau ada orang nak bagi hosting percuma. Lagipun syaratnya tak susah. Cuma nak menulis je entry yang sesuai.

  5. iza says:

    Assalam..
    Gud luck..

  6. muazfaris says:

    moga berjaya.. nanti kalo menang tu. Bagi tau la ape yang secret sangat tu ye..

  7. Mirul says:

    Makin ramai yang turut serta. Moga berjaya bro.

  8. titan says:

    hehe. aku demam. jadi, mungkin tak join contest nih..

  9. Jomtonton says:

    Salam,
    JT baru jer join. Datang blogwalking kat sini..
    Sambil join, nak cari rakan-rakan baru 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *