Home » Aku Dan Kehidupan » WordlessWednesday – Jawatan Kosong Jurutol

WordlessWednesday – Jawatan Kosong Jurutol

Jawatan Kosong Jurutol Alloy Group 500x375 WordlessWednesday   Jawatan Kosong Jurutol

Sila abaikan model tersebut...hehe

p/s: sorry Mior aku guna gambar kau, jangan marah yer…hehe

2,945 total views, 3 views today

Tags :
Previous post link
Next post link

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

6 Comments

  1. ada kosong ker?ngamuk member tu kang gambar kena upload hehehe..
    azmanisma recently posted…Awas Sindiket Bank Negara Palsu!My Profile

    • rasanya dia ok kot… :)
      member tu sama2 supervisor dgn aku time keje plaza tol temerloh tahun lepas, lagi pun dia supervisor senior kat situ walaupun muda lagi dan baik plak tu (ini ayat bodek).

      kekosongan jurutol byk rasanya, sepanjang highway milik Alloy tu, nanti nak sambung highway tu lagi ramai nak pakai kot.

  2. hehe..kacak betul brader tu..
    titan recently posted…Jujur itu lebih kacakMy Profile

  3. kalau dekat tol temerloh bnyk lg kekosongan ke ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Denaihati.com

Scroll To Top