WordlessWednesday – Jawatan Kosong Jurutol

Sila abaikan model tersebut...hehe

p/s: sorry Mior aku guna gambar kau, jangan marah yer…hehe

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. azmanisma says:

    ada kosong ker?ngamuk member tu kang gambar kena upload hehehe..
    azmanisma recently posted…Awas Sindiket Bank Negara Palsu!My Profile

    • ejam says:

      rasanya dia ok kot… 🙂
      member tu sama2 supervisor dgn aku time keje plaza tol temerloh tahun lepas, lagi pun dia supervisor senior kat situ walaupun muda lagi dan baik plak tu (ini ayat bodek).

      kekosongan jurutol byk rasanya, sepanjang highway milik Alloy tu, nanti nak sambung highway tu lagi ramai nak pakai kot.

  2. titan says:

    hehe..kacak betul brader tu..
    titan recently posted…Jujur itu lebih kacakMy Profile

  3. amera says:

    kalau dekat tol temerloh bnyk lg kekosongan ke ?

  4. arev says:

    sy ingin mencari jurutol separuh masa untuk mengisi masa kosong. area kl/selangor

  5. Izzat says:

    Ada.lgi ke jawatan kosong tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge