Apalah Agaknya Niat Dia, Nasib Baik Sudah Diambil Tindakan

Nasib baik dah kena.

Kebetulan tadi aku buat jalan-jalan siber sambil cari maklumat, terjumpa 2 domain ini yang telah didaftarkan. Bila tengok lama-lama baru perasan ada persamaan dengan ejaan CIMB Bank. Apalah yang pemilik domain itu cuba buat agaknya. Domain tersebut dibeli dari sebuah syarikat hosting tempatan, adakah mereka yang suspend domain itu ataupun bukan tidak dapat dipastikan.

Sebelum perkara jahat terjadi maka...

Tindakan sepatutnya telah diambil, diharapkan pemilik domain tersebut bawa-bawalah insap.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. azmanisma says:

    apa lagi tujuan,nak menipu org lah tu,saya byk dapat email dari cimb palsu,tapi yg heran saya tak ada akaun cimb,nanpak sgt menipu email tu.

  2. titan says:

    hoho..bijak dia. bijakk..

  3. kena selalu clear cache bila dah buat bankin online, baru safe dapat elak perkara macam ni

  4. Affan says:

    Silap die sebab beli dari syarikat tempatan. Kalau beli daripada registrar luar susah gak nak kena suspend walaupun kena report

  5. azriMy says:

    fuhhh, gila betul..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge