Apalah Agaknya Niat Dia, Nasib Baik Sudah Diambil Tindakan

Nasib baik dah kena.

Kebetulan tadi aku buat jalan-jalan siber sambil cari maklumat, terjumpa 2 domain ini yang telah didaftarkan. Bila tengok lama-lama baru perasan ada persamaan dengan ejaan CIMB Bank. Apalah yang pemilik domain itu cuba buat agaknya. Domain tersebut dibeli dari sebuah syarikat hosting tempatan, adakah mereka yang suspend domain itu ataupun bukan tidak dapat dipastikan.

Sebelum perkara jahat terjadi maka...

Tindakan sepatutnya telah diambil, diharapkan pemilik domain tersebut bawa-bawalah insap.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. azmanisma says:

    apa lagi tujuan,nak menipu org lah tu,saya byk dapat email dari cimb palsu,tapi yg heran saya tak ada akaun cimb,nanpak sgt menipu email tu.
    azmanisma recently posted…Lelaki KacakMy Profile

  2. titan says:

    hoho..bijak dia. bijakk..
    titan recently posted…Peraduan Hebah dan Menang dari PTSMy Profile

  3. kena selalu clear cache bila dah buat bankin online, baru safe dapat elak perkara macam ni
    Lawrence Vision recently posted…Macam Mana Nak Tahu AP Set ?My Profile

  4. Affan says:

    Silap die sebab beli dari syarikat tempatan. Kalau beli daripada registrar luar susah gak nak kena suspend walaupun kena report
    Affan recently posted…Projek Hujung Tahun Pelajar Kejuruteraan KimiaMy Profile

  5. azriMy says:

    fuhhh, gila betul..
    azriMy recently posted…HTC ONE X Kini Di MalaysiaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge