Projek 100 Bloggers Anjuran Saudara @Broframestone

Projek 100 Bloggers

Aku sedang mencuba nasib untuk turut serta menempatkan nama di dalam 100 senarai yang ditawarkan, kalau ada rezeki terpilihlah, kalau tiada tidak mengapa (padahal mengharapkan sangat-sangat untuk dapat). Sila baca maklumat di bawah untuk lebih jelas apakah Projek 100 Bloggers ini.

Bro sedangkan menjalankan Projek 100 Bloggers untuk bulan ini. Hanya bulan ini sahaja. Bulan depan bro tutup

Untuk projek ini,

Bro akan mengumpulkan :-

  1. 100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.
  2. Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan keatas dalam sehari. (bukti statistik blog amat diperlukan)
  3. Blog berbahasa melayu atau english.
  4. Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakan dari pembaca).
  5. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.
  6. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
  7. Dan sanggup memberi komitment dalam menjaya Projek 100 Bloggers

Nak join? Mudah sahaja.

Anda hanya perlu :-

  1. Promote projek ini di blog anda (dalam bentuk blog post – pastikan anda memenuhi syarat di atas), maklumat korang copy paste je la dari entry ini.  Bubuh link ke entry ini dan juga borang pendaftaran.
  2. Kemudian isi borang ini.
  3. Tunggu feedback – email/call dari bro
  4. Jika layak, anda akan di pilih. Itu sahaja.

Mesti korang tertanya kenapa bro cuba running “Projek 100 Bloggers” ini?

Bro insya’lah dalam bulan 4 atau 5 akan present kertas kerja bro di kepada klient-klient bro di mana 100 blog yang terpilih akan menjadi medium pengiklanan kepada produk mereka.

Setiap blogger akan menerima sponsor post.

Anda hanya perlu menulis dan mempromosikan klient yang akan bro dapatkan. Dan anda akan dibayar. Walaupun nilainya bukan beribu ringgit. Tetapi ianya amat berbaloi bagi anda yang ingin menjana pendapatan dari blog.

 

Kredit gambar: Wikimedia.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

9 Responses

  1. Moga dipermudahkan….

    If tiada ape2.. esok bro akan screening blog nie

  2. titan says:

    hehe..aku doakan ko dapat. 🙂

  3. zuan says:

    zuan ada cek kat list bro tadi, tahniah kerana terpilih 🙂

  4. En Zam says:

    As salam tuan,

    Tahniah, semoga bertambah-tambah rezeki lepas ni..Tq

  5. Oh! budu says:

    good luck.. smga terpilih.. btw.. cantik background blog ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *