Home » Kontez » UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830

UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830

UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830 3 500x333 UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830

Demi Ultrabook Toshiba Portege Z830 aku sanggup...

UGUTAN? Ya benar ini adalah ugutan berani daripada aku kepada saudara Denaihati demi mendapatkan Ultrabook Toshiba Portege Z830 yang akan beliau hadiahkan kepada pemenang bertuah dalam peraduan yang dianjurkan oleh beliau. Aku sanggup membakar laptop aku sekarang seandainya Ultrabook Toshiba Portege Z830 tersebut aku miliki, sekiranya masih tidak berpuashati dengan janji palsu aku ini aku sanggup bekukan laptop aku sekarang seperti gambar di bawah.

UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830 4 500x333 UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830

Demi Ultrabook Toshiba Portege Z830 juga aku sanggup...

Biarlah laptop itu beku dan tidak berfungsi lagi asalkan aku dapat Ultrabook Toshiba Portege Z830 yang sangat mengiurkan itu.

Sebenarnya….

Aku tidak kisah pun kalau laptop tu hendak dibakar ataupun dibekukan lepas dapat Ultrabook Toshiba Portege Z830 itu kerana laptop tu sudah agak lama dan bateri pun sudah rosak. Alang-alang lepas dapat yang baru korbankan jer yang lama…haha *kejam*

UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830 2 500x333 UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830

Bateri pun sudah rosak.

Beriya-iya sangat hendak dapatkan Ultrabook Toshiba Portege Z830 kenapa? Mana tidaknya cuba tengok di bawah ciri-ciri kelebihan yang terdapat padanya:-

Ultrabook Toshiba Portege Z830 Specification UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830

Ultrabook Toshiba Portege Z830 - Specification

Jadual spesifikasi di atas mungkin berbeza, tetapi secara amnya yang dinamakan ULTRABOOK mestilah mempunyai berat sekitar 1kg sahaja. Adakah ianya ringan? Benar memang sangat ringan seumpama memegang sebungkus gula pasir sekilo sahaja.

Disebabkan ciri-cirinya yang ringan itulah amat aku idamkan kerana mudah untuk dibawa ke mana sahaja untuk disesuaikan dengan apa jua kerja dan tugasan.

Aku sajikan beberapa keping lagi gambar Ultrabook Toshiba Portege Z830 di bawah untuk menguatkan tahap keghairahan untuk memilikinya.

portege Z830 S8301 600 01 150x150 UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830 portege Z830 S8301 600 04 150x150 UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830 portege Z830 S8301 600 03 150x150 UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830 portege Z830 S8301 600 08 150x150 UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830
Ugutan dalam entri ini adalah hanya gurauan sahaja, jangan ada yang ambil serius pula. icon smile UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830

Projek Review Ultrabook Toshiba anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Toshiba & Intel MalaysiaEizil.comAnarm.neteQurban.comAlansarproperties.comKedai Kak Siti,Azri.myApesal.com dan Jerungperkasa.com

444 total views, 3 views today

Tags :
Previous post link
Next post link

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

18 Comments

  1. Salam,

    HAHAHAHA ok kejam betul ugutan ni, tak nak laptop tu meh bagi kat haziq dengan aiman hehehe :D
    yanmie recently posted…Tergoda Dengan Ultrabook Toshiba Portege Z830My Profile

  2. moga berjaya
    datang buat apa yg patut
    dengan misi yg sama
    auc dot com recently posted…10 Internet Security Terbaik 2012My Profile

  3. sabaq2x..jgn ugut2..hehe
    Jebeng Otai™ recently posted…Nipisnya Ultrabook Toshiba Portege Z830My Profile

  4. Perghhh siap nak bekukan tu,hehehe terbaik la bro,semoga berjaya yer
    wazy recently posted…Impian Untuk Memiliki Ultrabook Toshiba Portege Z830My Profile

  5. part bateri tu yang aku rambang mata. hoho..
    titan recently posted…Kurangkan aktiviti liar tu sikit..My Profile

  6. Ini lagi hebat siap buat ujian ketahanan. Hebak-hebak. :-)
    akubiomed recently posted…5 Dalil kenapa AkuBiomed perlukan Ultrabook Toshiba Portege Z830My Profile

  7. ini memang terbaiklah :D
    zuls recently posted…Review Ultrabook Toshiba Portege Z830My Profile

  8. sudah membantu apa yg patut :) good luck!
    azmanisma recently posted…Wordless Wednesday # Khalwat Dengan Nya Tiada DosaMy Profile

    • terima kasih…eh dh mula ker tugasan tu? blom lg kan, sehingga tgh mlm td hanya utk submit entry peringkat awal, jika terpilih baru kena jlnkan kempen dlm masa 7 hari tu…kan…ker aku silap?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Scroll To Top