UGUTAN Demi Mendapatkan Sebuah Ultrabook Toshiba Portege Z830

Demi Ultrabook Toshiba Portege Z830 aku sanggup...

UGUTAN? Ya benar ini adalah ugutan berani daripada aku kepada saudara Denaihati demi mendapatkan Ultrabook Toshiba Portege Z830 yang akan beliau hadiahkan kepada pemenang bertuah dalam peraduan yang dianjurkan oleh beliau. Aku sanggup membakar laptop aku sekarang seandainya Ultrabook Toshiba Portege Z830 tersebut aku miliki, sekiranya masih tidak berpuashati dengan janji palsu aku ini aku sanggup bekukan laptop aku sekarang seperti gambar di bawah.

Demi Ultrabook Toshiba Portege Z830 juga aku sanggup...

Biarlah laptop itu beku dan tidak berfungsi lagi asalkan aku dapat Ultrabook Toshiba Portege Z830 yang sangat mengiurkan itu.

Sebenarnya….

Aku tidak kisah pun kalau laptop tu hendak dibakar ataupun dibekukan lepas dapat Ultrabook Toshiba Portege Z830 itu kerana laptop tu sudah agak lama dan bateri pun sudah rosak. Alang-alang lepas dapat yang baru korbankan jer yang lama…haha *kejam*

Bateri pun sudah rosak.

Beriya-iya sangat hendak dapatkan Ultrabook Toshiba Portege Z830 kenapa? Mana tidaknya cuba tengok di bawah ciri-ciri kelebihan yang terdapat padanya:-

Ultrabook Toshiba Portege Z830 - Specification

Jadual spesifikasi di atas mungkin berbeza, tetapi secara amnya yang dinamakan ULTRABOOK mestilah mempunyai berat sekitar 1kg sahaja. Adakah ianya ringan? Benar memang sangat ringan seumpama memegang sebungkus gula pasir sekilo sahaja.

Disebabkan ciri-cirinya yang ringan itulah amat aku idamkan kerana mudah untuk dibawa ke mana sahaja untuk disesuaikan dengan apa jua kerja dan tugasan.

Aku sajikan beberapa keping lagi gambar Ultrabook Toshiba Portege Z830 di bawah untuk menguatkan tahap keghairahan untuk memilikinya.

   
Ugutan dalam entri ini adalah hanya gurauan sahaja, jangan ada yang ambil serius pula. :)

Projek Review Ultrabook Toshiba anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Toshiba & Intel MalaysiaEizil.comAnarm.neteQurban.comAlansarproperties.comKedai Kak Siti,Azri.myApesal.com dan Jerungperkasa.com

Tahniah, Pemenang RM50 Tunai Screenshot Bertuah Telah Diperolehi
Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog

18 Comments

Add a Comment

CommentLuv badge