Saya Mahu Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30 dari Eyriqazz.Com

WTF 23 Properties by 30

Bro Eyriqazz ada buat contest ringkas, hadiahnya buku WTF? 23 Properties by 30 sebuah perkongsian ilmu dan pengalaman Saudara Faizul Ridzuan tentang bagaimana beliau memiliki 23 kediaman pada usia 30. Adakah benar apa yang aku faham melalui tajuk buku ini? Untuk aku lebih faham lagi maka HARUS Eyriqazz poskan senaskah buku itu ke alamat rumah aku segera tanpa berdolak dalih lagi. Semoga dibuka pintu hatinya untuk memberiku buku tersebut.

Bayangkan Saudara Faizul Ridzuan pada usia 30 sudah punya banyak harta, sedangkan aku yang bakal masuk umur 30 bulan September nanti masih lagi menyewa. Sedih rasanya, semoga buku tersebut bakal memberikan motivasi buat aku untuk berubah.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

3 Responses

  1. eyriqazz says:

    thanks join bro..InsyaAllah kalau ada rezeki akan ditambahkan hadiah…tapi tak sempat nak pi beli buku ni lagi..Ada sponsor yang baik hati nak kasi pada harga diskaun beli buku ini….tengokla kalau sempat nak terjah MPH Wangsa Maju nanti…

    Saya dah khatam buku ni…Memang best..Excited mode nak tambah rumah ketiga…InsyaAllah kalau ada rezeki…

    P/s : Usia kita sama rupanya… tak sempat nak tegur u aritu masa denaihati event….faham2la bila terima berita sedih timetu…

    • ejam says:

      aku faham time program DH hari tu pun aku kesibukan dengan anak yg meragam.
      lepas baca blog kau pasal berita tu kalau aku pun kompom tak senang duduk jadinya.

      harap2 ada ler rezeki aku nak dapat hadiah sebuah buku tu, jangan lupa autograph terus yer…hehe

  2. Menarik… Nak join jugak la ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *