Chicken Foldover McDonalds – Pembelian Dengan Kupon

Kupon Chicken Foldover McDonalds.

Hari ini giliran kupon McDonalds untuk Chicken Foldover, dengan pembelian 1 Chicken Foldover boleh dapat percuma 1 lagi. Promosi ini bermula dari 6 hingga 15 Ogos 2012. Hanya print sahaja kupon ini yang boleh didapati dari Facebook rasmi McDonalds Malaysia.

Untuk kami berdua.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

3 Responses

  1. Suraya says:

    semalam buka puasa makan chicken foldover beli pakai kupon tu.. tapi makan sorang2 je.. 🙁

    • ejam says:

      wah lagi hebat bleh makan sorg2 jer dua ketul sekali…hehe
      encik tunang tak join ker? cian nyer dia bedal sorg2…

      • Suraya says:

        makan satu je dah kenyang.. satu lagi simpan makan lepas2 tu pulak.. encik tunang pergi majlis iftar smlm sebab tu dia tak join..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.