Bila Rendah Jahanam, Kalau Sudah Tinggi Jahanam Jugakah?

Tanda jalan yang tinggi.

Sebelum ini kawasan perumahan abah aku dilengkapi dengan tanda lorong yang rendah dan mudah sangat dirosakkan oleh remaja-remaja yang nakal. Kini ianya telah ditukarkan oleh pihak berwajib dengan rekabentuk yang bertiang tinggi. Diharapkan ianya akan kekal lebih lama dan tidak dirosakkan. Sekiranya rosak bukankah akan menyusahkan orang luar yang ingin mencari lokasi dituju. Sama-samalah jaga kepentingan orang ramai.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

2 Responses

  1. Anarm says:

    aku tak paham kenapa ada orang yg suka jahanamkan harta benda awam.. bukan dapat apa2 pun.. kalau dapat pahala ke dapat duit ke takpe jugak.. ni dapat dosa ada laa..

    • ejam says:

      pelikkan pemikiran orang yang suka buat laku musnah ini, hanya fikir seronok seketika tanpa fikir kesusahan orang lain akibat daripada tindakan dia tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.