Cenderamata Daripada Pakcik Saad.

image

Comel kalkulatur ini.

Cenderamata daripada Pakcik Saad ini disampaikan oleh Pak Arshad sebagai tanda terima kasih sebab kami meraikan persaraan beliau beberapa minggu yang lepas. Terima kasih untuk set yang comel ini. Kalkulatur itu aku akan bagi isteri aku untuk memudahkan dia buat pengiraan di mana sahaja jika ada pembelian Shaklee.

Bila sudah bagi kalkulatur ini nanti diharapkan isteriku kurang suruh aku mencongakkan angka-angka. Aku tahu yang aku ini kalkulatur bergerak…hehe

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

1 Response

  1. Anarm says:

    aku dah lama tak pegang kakeleter macam ni.. asyik guna kakeleter dalam phone je..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.