Home » Aku Dan Kehidupan » Gaya Budak Demam Tidur Di Malam Hari.

Gaya Budak Demam Tidur Di Malam Hari.

Kesian Haq demam.

Gambar sekitar waktu subuh pagi tadi, ketika itu Haq sedang lena tidur dengan gaya tersebut. Memandangkan dia baru demam semalam maka ragamnya agak lebih sedikit. Bagi makan ubat dah kena pegang tangan dan kepit kepala dia supaya dia tidak bergerak dan luahkan semula ubat tersebut. Lepas masuk jer ubat dalam mulut mesti menangis.

Bila kepala dia lebih tinggi daripada paras badan selesalah sedikit dia hendak tidur. Biasanya dia akan buat sendiri gaya tersebut kerana dia tahu apa yang selesa buatnya.

Buka Kedai Online Murah dan Mudah
Tags :
Previous post link
Next post link

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Scroll To Top