iPhone 5 Gadget Impian.

Gajet Impianku – iPhone 5.

Entri ini akan jadi sticky sepanjang berlangsungnya Peraduan iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati.com

Aku dahului entri ini dengan melengkapkan syarat pertama penyertaan iaitu senarai semua entri iPhone 5 yang ada di blog Denaihati:-

  1. iPhone 5 Countdown.
  2. iPhone 5 Dilancarkan.
  3. iPhone 5 Gambar dan Video. 
  4. iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 Drop Test.
  5. iPhone 5 Malaysia Pertama.
  6. iPhone 5 Malaysia vs Singapore vs Hong Kong vs USA.
  7. iPhone 5 Gadget Impian.

Andainya iPhone 5 dalam genggaman.

Kenapa aku minat dengan iPhone 5 ini? Antara sebabnya ialah:-

1. Senang hendak update blog dengan gambar Haq yang lebih jelas – memandangkan sekarang aku suka update blog dengan kisah-kisah perkembangan anakku Haq seharian jadi aku sangat harapkan gajet yang mampu memudahkan semua itu. Buat masa ini aku masih lagi menggunakan laptop untuk tugas memasukkan entri baru. Ambil gambar dari telefon Nokia E5 yang kurang cantik gambarnya dan tidak mampu untuk terus update blog dari telefon amatlah mengecewakan sebenarnya. Kamera iPhone 5 punya hasil gambar yang cantik dan ada aplikasi WP yang menjadikan proses update blog jadi sangat mudah.

2. Berhubung melalui media sosial – aku sangat sukakan twitter dan sering mendapat maklumat terkini secara terus dari timeline twitter sahaja. Selain itu aku juga sukakan medium tersebut dalam mendapatkan bantuan berhubung apa jua masalah, sebagai contoh sekiranya ada masalah berkaitan blog aku hanya perlu tweet @eizil , @azmanishak ataupun @mrkaymy untuk dapatkan buah fikiran dan bantuan. Sekiranya mereka tidak dapat bantu pula fungsi RT sangat membantu. Dunia media sosial banyak kebaikannya selagi ianya digunakan sebaik mungkin.

3, Banyak aplikasi menarik – iOS merupakan sistem operasi telefon pintar yang sangat bagus kerana disediakan dengan pelbagai aplikasi percuma mahupun berbayar. Dengan aplikasi yang ada dapatlah memudahkan tugas seharian aku di tempat kerja hendaknya.

Mungkin ini sahaja serba ringkas sebab-sebab kenapa aku inginkan iPhone 5 ini daripada Denaihati, semoga dengan penyertaan peringkat awal pertandingan ini akan memberikan aku peluang memiliki iPhone 5 tersebut.

Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh 

eQurban.comStudioAksara.comAbangEnsem.com,AriffShah.com

Eizil.comSweetkurma.comAzri.my,Serverfreak.com dan Denai.my

 

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

92 Responses

  1. Denaihati says:

    Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai “iPhone 5 gadget impian” dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

  2. ikhmal says:

    terbaikk.. saya pun join juga kontest ni. good luck.. ^^

  3. akubiomed says:

    iPhone 5 ini memang best. Bagi yang pernah mengunakannya tentu akan kekal dengan jenama Apple ini. Tengoklah DenaiHati. 🙂

  4. wazy says:

    iPhone 5 ni semakin hot,laku macam pisang goreng panas jugak la,selamat berjaya bro 🙂

  5. sensasi2020 says:

    Ramai yang minat tapi masih lagi berkira,
    Apa yang hendak dihitung secara percuma,
    Segalanya percuma pasti hidup merana,
    Kerana semua akan mula malas bekerjasama.

  6. titan says:

    pehh..makin lama makin ramai yang join nih. hehe..

    • ejam says:

      lagi ramai lagi menarik, ini baru fasa pertama, banyak fasa dan kejutan lain lagi bakal dibawakan oleh bro DH dan team.

  7. Hafizul says:

    hehe..betul kan..kalau dapat iphone 5 ni memsti blog kelihatan mantap..hujung jari jer update kan??nak tanya rakan blogger lain pun senang jer dengan aplikasi twitter…syabas bro..dan gud luck yer…hehe

  8. lewisdotmy says:

    semoga berjaya bro

  9. lewisdotmy says:

    semoga berjaya dgn kontest ni bro

  10. AkmaOmar says:

    semua cite pasal iPhone 5..meriah dah..Good luck ya 🙂

    • ejam says:

      selamat juga buat semua…sama-samalah kita ambil peluang untuk menaikkan jenama blog masing-masing dgn menyertai contest tersebut..kalau menang tu kira bonus ler 🙂

  11. auc says:

    moga berjaya!
    tinggal lagi tuah dan nasib yg menenntukan 🙂

  12. yanmie says:

    Salam,

    Good luck ejam, nanti kalau menang boleh facetime dengan haq 😀

  13. jal says:

    Salam kenalan dari peserta contest iPhone 5 gadget impian, chaiyok semoga berjaya. 😀

  14. UpProfits says:

    Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. 😉

  15. bhrain says:

    Salam ziarah dan perkenalan, dah G+, harap dapat membalasnya,hehe. tq.

  16. Eizil says:

    all the best bro… 😀

  17. nasique says:

    salam ukhwah, good luck n dah G+1..

  18. auc says:

    Sedang menjalankan tugasan kedua

    ehhhh terklik G+ pulak 🙂

  19. BloggerNote says:

    Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..

  20. latif says:

    ringkas dan padat awk punye entri so salam kenalan dri saye peserta contest iphone jgn lupe vote saye sekali hehehe vote jgn tak vote

  21. hui.. dah byk g+ tu.. nak sikit boleh? hee.. ada harapan masuk top 10 ni..

  22. Azie says:

    Good Luck! Azie yang ker 13 yea.

  23. nik says:

    Semoga berjaya! membantu mana yang patut:)

  24. hafizmd says:

    Mmg kualiti gambarnya antara yg terbaik dalam siri smartphone…
    Selamt berjaye yer bro! dan g+1 utk entri bro ni… =)

  25. syafiqah says:

    Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe.. thanks..

  26. nasique says:

    dah G+1 kembaliii…sowi late response….

    support me

    iPhone 5 Gadget Impian
    iPhone 5 Gadget Impian Cabaran Bermula

  27. cheeze maz says:

    Salam kunjungan & salam perkenalan. Hadir di blog ini bagi memberikan sokongan rakan seperjuangan “contest iPhone 5 Gadjet Impian” dgn perkongsian G +1. Harap sudi berkunjung balas ke blog ” cheezemaz (dot) blogspot” dgn G+1 juga

  28. PuanGojes says:

    salam ziarah 🙂
    g+1 yg ke 18 dari saya 🙂

    klik utk saya sama, blhkan ?
    terima kasih ya 😀

  29. PuanGojes says:

    to be sure, saya send semula mesej ni.
    g+1 yg ke 18 😉
    klik utk saya sama, blhkan ? 😀

  30. ajumohit says:

    saya dh G+1 ke 19 nnti sokong saya pula ye tq

  31. Myra Jay says:

    Singgah support sini dengan klik G+ 🙂

    Good luck ye, jgn lupa support MJ jugak ye 🙂

  32. pipoq says:

    selamat berjaya

    sudah tambah satu g +1

    sudi2 la terjah kat SINI pulak

  33. titan says:

    okeh. gua sudah vote. semoga menang ye. hehe!

  34. zie fauzi says:

    Semoga berjaya… dah +1….

  35. Dawaihati says:

    Salam ziarah dan perkenalan, dah vote ke 29 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya…
    Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya 🙂

  36. sensasi2020 says:

    Dah klik G+1, moga ejam suka ye..gudluck..!!

  37. kimmie says:

    good luck…satu G+ dr saya

  38. PuanGojes says:

    assalam 🙂
    puangojes da vote blog kamu pagi ni.
    harap dapat undi puan gojes sama.

    dan untuk info, kat url link ni, ada senarai yg kita pernah bagi klik button G+1 untuk 85 segmenmate 🙂 kot2 terlepas pandang nak bantu klik kan. 😉

    http://azmanishak.com/gadget-impian-google-plus-one/

  39. auc says:

    baru siap vote blog ini utk tugasan ke 3
    jgn lupa kita jugak yekkk

  40. hadir disini memberikan suport G+1, suport balik ya…

  41. Semoga sukses dan berjaya dengan kontesnya sahabat…
    Memberikan sokongan dengan klik G+1 dan vote untu sahabat hari ini

  42. auc says:

    malam ni satu vote terakhir milik anda
    jgn lupa kita sama nanti yek….

  43. Amirez says:

    salam ziarah. good luck. satu klik G+1 daripada saya. kalau tak keberatan silalah klik G+1 entri blog saya pula ye. kalau dah, terima kasih diucapkan 🙂

  44. sweetkurma says:

    selamat maju jaya
    amin

  45. cheeze maz says:

    1 undian untuk blog ini dari 48 undian yg diperuntukkan dari cheese maz + family cheese maz + peserta2 Giveaway Cheeze Maz. Harap sudi vote kembali cheezemaz, ya

  46. eyriqazz says:

    goodluck bro..InsyaAllah, kalau ada rezeki tak ke mana kan?

  47. hadir disini, vote telah diberikan untuk blog ejamothman. vote balok ya….

  48. Satu lagi tambahan G+ dari saya untuk post entry nie….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *