Beli Nasi Kerabu Dapat Nasi Lemak.

image

Rezeki Alhamdulillah.

Syukur sangat hari ini pun dapat makanan free juga. Macam biasa hari Rabu jadual nasi kerabu maka aku belikan untuk isteriku sekali. Bila sampai tempat kerja dapat pula nasi lemak dari kakak senior. Oleh itu anjakkan saja nasi kerabu untuk makanan tengahhari nanti. Tidak perlu keluar lunch dah, jimat duit.

Esok ada orang hendak belanja lagi tak? Sila maklumkan segera yer untuk saya sediakan perut yang kosong.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

6 Responses

  1. Anarm says:

    alhamdulillah.. rezeki..

    tengok tajuk entri teringat beberapa minggu lepas aku pegi beli nasi dagang.. balik rumah nak makan, tengok dah bertukar jadi nasi kerabu.. rupanya orang kedai tu tertukar dengan nasi orang lain.. haha.. kesian kat orang yg tertukar nasi dgn aku tu.. hehe..

  2. Yan Ty says:

    dua-dua menu sedap!

  3. Alhamdulillah. Rezeki jangan ditolak. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *