Terima Kasih Zalora Malaysia, Beli 1 Percuma 1 Lagi.

2 buah dompet sama corak.

2 buah dompet sama corak.

Alhamdulillah, pagi ini telah selamat terima dompet yang aku telah beli dari Zalora Malaysia minggu lepas. Kebetulan memang ingin gantikan dompet sedia ada sekarang yang telah keuzuran sangat. Kerani pejabat siap hantarkan bungkusan poslaju tersebut kepada aku. Bila terima agak pelik juga kenapa macam ada 2 item sahaja. Bila buka memang sah ada 2 buah dompet yang sama corak dan sama harga.

1 bungkusan 2 item.

1 bungkusan 2 item.

Adakah Zalora Malaysia berniat ingin memberi hadiah ataupun pihak merchant yang terlibat iaitu Tropicana Life Sdn. Bhd. tersilap dalam penghantaran? Borang consignment ini ditandatangan oleh Rina. Diharapkan pihak Zalora mahupun pihak Tropicana Life hubungi aku semula kalau berlaku kesilapan. Kalau tidak silap aku ucapkan terima kasih banyak-banyaklah.

 

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

7 Responses

  1. topo says:

    macam cantik je dompet ko ni hehehe kebetulan dompet aku pon dah uzur ni boleh pi jenguk-jenguk zalora ni

  2. Kujie says:

    santa claus bagi tu hah…..

  3. menteil says:

    Hadiahkan kat aku je la.. haha..

  1. 28/11/2014

    […] tunjuk gambar ini terus terbekenan. Bukan saja-saja berkenan tapi memang dah tiba waktunya untuk tukar wallet yang dibeli dari Zalora sebelum ini yang telah mula rosak dimakan usia (hampir 2 tahun […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *