Dhiyaulhaq Zhafran Genap Setahun, Syukur.

Dhiyaulhaq Zhafran Setahun Sudah 1

Alhamdulillah dan syukur pada-Mu Ya Allah, hari ini (18 Januari) genap setahun umur Dhiyaulhaq Zhafran bin Mohd Hairulnizam suatu kurniaan yang sangat berharga buat kami suami isteri. Semoga kau limpahkan kami dengan kebahagian dunia dan akhirat. Buat isteriku yang banyak berjasa dan berkorban demi anak dan keluarga sesungguhnya aku sangat menghargainya walaupun tidak pandai tunjuk, maklumlah suamimu ini…hehe.

Semoga Haq membesar dengan sihatnya dan menjadi anak yang berbakti pada ibu bapa dan agamanya. Papa dan mama sayang sangat Haq. Minggu depan kita balik Melaka sambut Birthday dengan Atok dan Nenek serta abang Afdhal sekali ya.Dhiyaulhaq Zhafran Setahun Sudah 2 Dhiyaulhaq Zhafran Setahun Sudah 3 Dhiyaulhaq Zhafran Setahun Sudah 4 Dhiyaulhaq Zhafran Setahun Sudah 5 Dhiyaulhaq Zhafran Setahun Sudah 6 Dhiyaulhaq Zhafran Setahun Sudah 7 Dhiyaulhaq Zhafran Setahun Sudah 8 Dhiyaulhaq Zhafran Setahun Sudah

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

2 Responses

  1. dah setahun anak mama ni kan…teringat lg waktu di labour room…huhuhu
    moga haq jd anak yang soleh k..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.