Update iPad iOS 6.1.2

Katanya ada kemaskini terbaru untuk iOS 6.1.2 bagi membaiki punca peningkatan penggunaan rangkaian dan bateri. Semalam aku alami kesukaran untuk connect ke wifi secara tiba-tiba. Bila baca tadi pasal update ini rupanya memang ada masalah tersebut yang mana ramai alaminya.

image

Update konon.

Tengok macam cepatkan nak download sebab tak besar mana pun file tersebut iaitu 11.7mb sahaja. Rasanya update ini tidak akan berjaya sebab aku lupa yang aku sudah jailbreak.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

3 Responses

  1. firdee says:

    aiyak…sudah jb kalo ko update hilang la jb nnt kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.