Baju I AM @EjamOthman dan @norsaritanaini Selamat Diterima.

Baju ini telah sampai ke pejabat isteri semalam lagi tapi dia lupa nak bawa balik. Baru hari ini dapat tengok sendiri baju tersebut. Agak ringkas tapi menarik.

image

Saiz L.

Saja tempah baju ini letak twithandle aku dan isteri jadi mudah untuk promosikan diri. Kebetulan tempah baju ini kena pula dengan Karnival Koi Orang Temerloh pada Sabtu ini maka dapatlah pakai. Diharapkan aku dapatlah datang ke karnival tersebut. Hanya untuk rehatkan minda saja.

image

Aku dan isteriku.

Baju ini boleh ditempah di mana? Ok ini aku kongsikan serba ringkas maklumat penjual tshirt tersebut.

Laman Facebook: ILoveTshirt.
Twitter: @Relorva

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

4 Responses

  1. cantik 😉

    sekali pandang mcm Fear Factor… inspirasi ye? 😉

    • ejam says:

      cantik kan, mungkin gak kot, designer tu dpt inspirasi dr tu…
      yg ni hanya bg nama apa jer utk dicetak dlm kotak tu..mmg boleh order sehelai jer kalau nak.

  2. Datin Tyka says:

    tak sesuai untuk saya sebab tak aktif dalam twitter. huhuhu

    • ejam says:

      Boleh jer gantikan dgn domain…janji dpt promosikan jenama sendiri.
      Tshirt ni mmg bleh ubah apa nk tulis dlm kotak tu…janji jgn pjg sgt ler..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *