Bertembung Dengan Otak-otak.

Petang tadi keluar pergi beli makanan untuk aku berbuka dan makan malam isteriku. Tetiba rasa bosan dengan masakan panas maka pergilah cari nasi kerabu, sayang tiada rezeki makcik tu tak berniaga pula. Belilah nasi berlauk dengan sebungkus sup ayam kongsi berdua.

image

Otak-otak dari Johor katanya.

Sebelum balik dalam perjalanan menuju ke kereta terjumpalah gerai yang jual otak-otak. Kebetulan semalam isteriku ada sebut nak merasa makanan tersebut di facebook dan syukur hari ini ada jumpa. Rezeki baby dalam perut agaknya. Teringin maka terbeli 10 keping dengan harga RM0.70 sekeping. Boleh tahan mahal dah sekarang.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

4 Responses

  1. Sumijelly says:

    Peberet ni mKa otak2…

    Suka beli banyak2. .

    • ejam says:

      sedap kan kak, puas rasanya makan td share2 dgn wife, nasib baik ada rasa pedas kalau tak lg ler tak cukup nak kena kongsi dgn haq lagi…hehe

  2. Sumijelly says:

    Ni la menyampah kalu menaip thru HP..mesti banyak typooooooooooo. ..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *