Dapat Sudah Hadiah Dari Puanbee.com

Tengah hari tadi bungkusan ini sampai dan kerani serahkan kepada aku sebelum balik. Bila tengok nama penghantar dah tahu dan kenal.

image

Bila buka bungkusan senyum jer sebab ada benda warna kuning tu, rupanya Puanbee bagi hadiah tambahan iaitu jam tangan Angry Bird.

Terima kasih sekali lagi. Semoga lepas ini akan ada banyak lagi hadiah menarik yang akan diberikan oleh Puanbee di blog beliau.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

11 Responses

  1. puanbee says:

    Jam tu untuk HAQ , ada banyak jam beli lebih di GM haha … anak2 kan suka benda mcm ni

  2. Datin Tyka says:

    ape kata ejam pakai jam tu… mesti comel comel.. hehehee

  3. Dapat extra jam tu.. Berebut la papa Haq nak jam jugak ye

  4. Anuar says:

    Tahniah… Menarik hadiah tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.