Google Suruh Upgrade.

image

Pagi ni ada dapat 2 email serupa untuk 2 domain yang aku guna gmail sebagai penyedia perkhidmatan email. Sebelum ini pihak Google telah menghentikan pendaftaran percuma untuk servis ini dan sekarang mereka cuba mengajak pengguna sedia ada agak beralih ke pakej business mereka.

image

30 hari percuma.

Mereka tawarkan percubaan 30 hari untuk pengguna sedia ada, lepas itu baru boleh fikir samaada ingin teruskan atau tidak ke pakej business. Bagi aku rasanya tidak perlu mencuba, cukup dengan yang percuma sekarang.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

12 Responses

  1. Lizz says:

    heheheh samalah ada dapat jugak email macam ni semalam. tapi, rasanya belum perlukan lagi kot

  2. topo says:

    ni la benda yang selalu memudahkan aku -.- dulu masa ada aku buat email memain je ni masa nak guna dah takde pulak pendaftaran free version

  3. nazra says:

    erk takda dapat pun. di-anak-tiri-kan oleh pakcik google. tsk -_-

  4. Anuar says:

    Betul tu… Pada pendapat saya cukup pakai pekej percuma sahaja… Walaubagaimanapun pakej berbayar tentu ada kelebihannya…

  5. Mus says:

    mula-mula free.. lepas tu kena bayar

  6. Anarm says:

    Aku ada jumpa org share cara nak dapat free walaupun dah takde yg free.. Aku try test dulu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *