Kit Jom Bertindak Rancak Diiklankan.

Inilah projek terbaru daripada laman web rasmi Perdana Menteri Malaysia sempena Pilihanraya Umum yang akan datang (entah bilanya). Kit Jom Bertindak ni inisiatif kerajaan untuk memaklumkan kepada rakyat tentang usaha dan apa yang telah dilakukan.

image

Aku dengan gatal jarinya telah daftarkan diri untuk mendapatkan kit ini. Entah apalah agaknya pendekatan yang dimuatkan. Harap-harap tiada unsur-unsur fitnah dan tomahan dimuatkan kerana masyarakat sekarang sudah jelak dengan pendekatan seperti itu.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. Anarm says:

    Macam best je benda ni. Aku nak daftar jugak lah..

  2. Anarm says:

    Aku dah daftar dah tadi.. Nak tulis entri plak. Hehe..

  3. Izzat Eshak says:

    Agak2 dapat apa la nanti ye?
    Nak daftar jugak lah.

    ps: Selalu nampak kat youtube iklan tu

  4. Ni sbg tools untuk engage pengundi je ni. pasni mesti ada ‘follow-up’ sbb dia dah ada database kita. papehal pun, good idea. mudah sbg guidance pengundi first timer.

  5. wazy says:

    Dah daftar 2-3 hari lepas,nanti nak buat juga review pasal ni

  6. Cikgu Hairul says:

    Pengundi sudah bijak. Kalaupun ada penyalahgunaan maklumat yang kita beri di laman web tu, rasanya kita berhak untuk kuburkan penyalahguna-penyalahguna maklumat tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *