Kita Berdua Bersama.

Hari ni mama Haq kena kerja pula, nasib baik sekolah ganti aku ditangguh minggu depan kalau tidak jawabnya Haq tinggal di rumah nenek pengasuhlah. Balik dari hantar mamanya bagi susu sebotol dan selamat dah lelap.

image

Tidur seorang bawa diri...hehe.

Nasib baik hendak tidur kalau tidak kenalah papa hiburkan putera tersebut sampai dia letih. Tadi pergi sarapan pun bukan main lagi dia makan nasi impit dengan sup, lapar agaknya dan kena selera dia pagi ni. Mesti lama tidurnya nanti, dah bangun baru kita pergi ronda-ronda cuci mata yer…daddy day care hari ni.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

2 Responses

  1. Anuar says:

    Lenanya anak bro tidur… Samalah dengan kedua-dua anak saya yang masih tidur lagi sekarang ni…

    • ejam says:

      Waktu anak2 tidurlah waktu paling aman kan…tapi rasa sunyilah pulak.
      Bila mereka berjaga penat plak lyn karenahnya…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.