Rim Sukan Alza.

Sekarang zaman jimat selagi boleh kerana harga barangan boleh naik mendadak bila-bila masa saja disebabkan pelbagai faktor penyumbang. Spekulator juga orang yang jahat dalam menjadikan sesuatu yang belum terjadi dah menjadikan kesannya terjadi lebih awal.

image

Rim kompang.

Bagi aku kalau terpaksa pakai rim kompang ini jika harga minyak naik aku sanggup. Biarlah orang nak kata apa sebab mulut dia biarkan saja potpetnya. Bila tengok dua tiga kali agak smart juga sebenarnya pakai rim kompang ni. Jalanraya di negara kita boleh tahan banyak lubang kalau rim sukan mahal-mahal sah akan bengkok. Kalau rim kompang bengkok tak sakit hati sangat.

Memulakan sesuatu sebagai trend memang boleh pengaruhi pasaran. Kalau ramai pakai rim begini jawabnya rim sukan tak lakulah. Tahun ini punya trend rim sukan yang aku lihat ialah mesti ada warna merah, cantik juga.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

10 Responses

  1. Mus says:

    syukur ada rim.. tak payah rim sukan pun.. janji boleh jalan

  2. Azman Ishak says:

    eh tu macam kereta aku…. sila bayar loyalti. hahahah ooo mengata kereta aku ye. :p

  3. Anarm says:

    Smart jugak tengok rim dia macam tu.. Kaler kereta dah sama macam kereta Alza aku.. Boleh cuba try kat kereta sendiri ni..

  4. Datin Tyka says:

    buat lain dari lain tu yang nampak keunikannya …

  5. kudin says:

    Jual rim 15 asal..ambik rim kosong untung rm500. Kete pun ringan dan jimat minyak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *