Baby Shaklee Yang Membesar Dengan Sihat.

image

Kekenyangan dan keletihan.

Haq memang bukan baby yang terlibat dengan hasil produk Shaklee sepenuhnya tapi waktu menyusu badan dulu memang mamanya mengambil suplimen Shaklee. Dapatlah Haq bekalan susu selama setahun sebelum terpaksa dihentikan apabila mamanya telah mengandung demi menjaga kesihatan mama dan bakal adiknya itu.

Perubahan susu Haq dari susu badan ke susu formula memang dibuat secara mengejut tapi syukur sebab dia dapat menerimanya dengan cepat. Hanya melibatkan perubahan 3 jenis susu sahaja sebelum jumpa susu yang sesuai dengan dia hingga sekarang.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

3 Responses

  1. Anarm says:

    Bagus juga produk Shaklee ni ek..

    • Ejam Othman says:

      Alhamdulillah produk ni banyak beri berita gembira, ada beberapa kawan wife dah mengandung lepas ambil produk shaklee untuk suami isteri, usaha mereka dan rezeki Allah kan.

      • Anarm says:

        Amik Shaklee terus mengandung?! Macam menarik.. Taknak promote kat aku ke? Kot2 boleh bantu mengandungkan wife aku.. Hahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *