Kucing Kelabu Comel Sesat Masuk Rumah.

Ada kucing sesat masuk ke rumah. Tengok dari rupa parasnya seperti bertuan dan dijaga dengan baik sekali. Nampak kucing ni manja dan bersih sekali.

image

Ada rantai tiada tag nama.

Kami tidak boleh bela kucing jadi terpaksa letakkan semula kucing ini diluar rumah. Diharapkan dia dapat balik rumah sendiri atau tuannya jumpa semula. Dah agak lama juga aku tidak bela kucing.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. Datin Tyka says:

    comel.. kalau manja memang kucing orang..

  2. Anarm says:

    Aku pun dah lama tak bela kucing. Dengan cara hidup sekarang ni rasanya memang tak sesuai untuk aku bela kucing. Lain la kalau 24 jam memang dok rumah je, boleh la bela kucing.

    Lagi satu sebab wife aku tak suka kucing. Kucing kan suka sondol2 kaki orang. Wife aku geli. Sebab tu dia tak suka. Hehe..

  3. RinnAzrinah says:

    kat taman aku nih sensitif pasal kucing… siap publish kat group fb taman tuh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.