Pergi Animal Park di Bukit Tinggi.

Bawa Haq jalan-jalan ke Bukit Tinggi. Pagi tadi mamanya tetiba rasa nak pergi jadi terus bersiap dan menuju puncak. Lokasi pertama pergi Animal Park dulu dengan bayaran RM3 sahaja. Kadar bayaran untuk tengok 2 jenis binatang saja pun.

image

Tiket masuk RM3 seorang dewasa/kanak-kanak.

image

Tengok macam berani.

Ada rusa yang bebas dilepaskan untuk meragut. Haq nak dekat tapi bila binatang tu bergerak dia lari ke papanya. Tadi tengok macam berani sangat…hehe.

image

Boleh pegang dan sentuh.

image

Arnab pun ada.

Masuk ke kandang arnab yang dilepaskan bebas. Seronok tengok budak-budak bermanja dengan arnab di situ, siap main keja-kejar lagi jangan ada yang terpijak dah tak pasal-pasal mati arnab tu.

image

Lepas ini akan ke taman jepun pula.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

2 Responses

  1. Hairul Azni says:

    RM3 saja bayaran masuk?Murah tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.