Selamat Sampai 2 Kotak Lagi Karipap Mini.

Alhamdulillah syukur. Sampai juga akhirnya kotak yang dinantikan. Beberapa tempahan dapatlah ditunaikan hari ini. Semoga murah rezeki di hari Jumaat ini dan habislah stok ini dengan cepatnya.

image

Mari beli Karipap Mini dengan hanya RM8.00 sahaja sebalang, kos penghantaran tidak termasuk ya. Serunding ikan bilis antara yang terlaris sekali. Nak rasa kesedapannya apa tunggu lagi marilah whatsapp 012-3142179.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

15 Responses

  1. Anarm says:

    Tiba2 tekak ni rasa nak makan karipap mini plak.. serunding ikan bilis. nyam! nyam! Dah whatsapp tadi untuk order.. Heee

  2. Lizz says:

    wah ini kalau ejam dapat promote pada students oversea boleh laku ni.

  3. Denaihati says:

    biasanya laris dekat-dekat nak raya atau mula bulan puasa nanti.

  4. Kujie says:

    2 balang kak jie dah habis… intan minta lagi. minggu depan order, skrg tak boleh…hp kat workshop…tak ada hp spare…tac no maybank tak dapat diterima

  5. WRizuan says:

    bikin sendiri ke apa bro 🙂

  6. Kalau bab karipap ini kena tanya isteri,sebab dia yang lebih suka memakan karipap.

  7. Bean Moreno says:

    pergh banyaknye beli haha

  8. titan says:

    tengah sibuk sekarang. nanti dah ok, aku cari ko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *