Selamat Tinggal April dan Selamat Datang Mei.

Hari ini merupakan hari terakhir untuk bulan April 2013. Nampaknya masa kian bergerak pantas sekali dan yang pasti ianya tidak menunggu sesiapa pun. Haruslah kita bertindak segera agar dapat melihat hasilnya secepat mungkin.

Dalam hidup aku juga ada beberapa perkara yang telah terjadi dan telah dilaksanakan. Semuanya masih berjalan walaupun ada ketikanya seperti kurang rancak. Aku perlu naikkan semula momentum tersebut untuk bulan Mei ini.

image

Pada bulan April aku berjaya menaip entri untuk blog sebanyak 43 tajuk termasuk yang ini. Nampaknya aku masih tidak berjaya kalahkan rekod November 2012 iaitu sebanyak 119 tajuk. Perlu naikkan tahap kerajinan aku menulis dan update blog.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. Banyak dah tu bro.. Saya tiap bulan belas2 je.. Idea memang takda. hehe

    • Ejam Othman says:

      saya pun harapkan live blog jer, kalau nak tulis panjang kena on laptop tu biasanya cepat hilang idea nak menulis.
      tu yg ambil pendekatan update terus dengan hp jer lagi senang dan cepat.

  2. perghh..119 entri satu bulan..mantap bro..

  3. titan says:

    babai cik april..

  4. RinnAzrinah says:

    aku mood nak blogging baru nak start.. huhu.. payah gak… bro..smart + simple laa blog hang… terminat laaa plak…

    • Ejam Othman says:

      terima kasih atas pujian tu.
      saja nak simple dan ringkas begini supaya senang nak update dari hp jer. 🙂

      semoga semangat blogging kau kembali ke pangkal jalan…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.