Semangat Nak Berjalan Lupa Keselamatan Kenderaan.

Baru turun dari Japanese Village tengok ada kereta pengunjung yang lupa nak tutup cermin pintu belakang. Kot ya pun semangat nak tengok keindahan alam sampai lalai begini. Jangan nanti turun tengok kereta dah tiada.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

3 Responses

  1. Anarm says:

    Tuan kereta tu saje je kot bukak cermin belakang tu.. Dia nak prank sape2 yg cuba nak curi kereta dia.. Bila orang datang nak curi dia sergah dari dalam kereta.. hehe

  2. suri says:

    wah bahaya. kita nak tutup dg apa kta tak tahu hee…kalau ilang baru nyesal huhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *