WordPress Apps Android Berubah Wajah Tapi Hilang Shortcut.

Baru saja auto-update Apps WordPress untuk android. Namun begitu ada masalah pula kerana shortcut hilang kenalah buka melalui google play. Diharapkan cepatlah pihak WP betulkan masalah ini.

image

Rupa paras yang baru ini menarik juga dengan warna biru lagi macam kena saja dengan jiwaku ini. Tak habis godek-godek lagi sebab bila cari shortcut tak jumpa terus macam hilang selera pula jadinya.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

10 Responses

  1. Tak pakai android jadi tak tahu mengenai takda shortcut semua ni.

  2. Anarm says:

    Shortcut kat homescreen aku pun hilang gak tadi.. Aku tarik balik apps tu letak shortcut kat homescreen..

    • Ejam Othman says:

      dalam senarai apps kau ada yer, aku takde tu yg tak boleh nak buat shortcut.

      • Anarm says:

        Aik.. Dalam phone ko takde ke? Pelik tu.. Mungkin bug.. Kena tunggu WordPress fix masalah tu.

        Takpon try reinstall..

        • Ejam Othman says:

          btol kata kau, lepas install balik barulah ada.
          thx, tak terfikir pula nak cuba awal2 tadi.

          • Anarm says:

            Mana2 apps untuk Android ni kadang2 memang macam tu.. Kalau ada masalah, 1st sekali kena try reinstall.. Bila dah reinstall pun tak selesaikan masalah jugak, baru la tunggu developer fix masalah apps tu..

            Rasa macam kekok pulak guna wordpress android interface baru ni..

  3. Terimakasih atas perkongsianya,sayapun baru update ke versi terbaru.

  4. luthfi says:

    belum pernah mencoba memakai android,,terima kasih share semoga berguna saat aku memakai android nantinya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *