Hantar Oren.MY Masuk Digi WWWOW Awards

DiGi WWWOW Internet For All Awards - OrenMY

DiGi WWWOW Internet For All Awards – OrenMY

Musim Digi WWWOW Awards datang lagi, kali ini aku saja-saja ingin memasukkan blog Oren.MY dalam pencalonan. Terpilih atau tidak aku tidak kisah sangat (kisah juga sebenarnya) sebab tujuan utamanya adalah untuk penjenamaan blog tersebut agar lebih dikenali lagi. Dari segi mengumpul jumlah undian itulah yang menjadi kesukaran sebenarnya jika tidak mempunya kuasa media sosial yang kuat.

Oren.MY - Sumber Vitamin "C" Anda.

Oren.MY – Sumber Vitamin “C” Anda.

Aku tunggu sahaja tapisan daripada pihak penganjur adakah penyertaan aku diterima atau tidak. Selepas itu barulah boleh merangka strategi apa yang patut untuk menagih simpati undi…hehe

Satu hal lagi aku kena rajinkan diri update blog tersebut juga, kena cari bahan dan susun atur waktu keluar sahaja. Semoga mood untuk update blog Oren.MY kembali dan kekal lebih lama.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

8 Responses

  1. Mus says:

    semoga beroleh kejayaan

  2. titan says:

    gua tak tahu blog mana kategori mana yang sesuai. sila cadangkan. haha..

  3. Semoga berjaya bro!

  4. suri says:

    aik..bila pula sy nak mencuba ni heee blh ker..atau sy mag berkira2…

  5. hafizmd says:

    selamat berjaya bro! mana tau ada rezki tahun ni =)

  6. Datin Tyka says:

    DT pon try masuk. kita cuba sahaja kan.. good luck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.